Lifestyle Stiri

Electric Castle invita companiile la #electricmonday

31 mai 2016 < 1 min

Electric Castle invita companiile la #electricmonday

Reading Time: < 1 minut

Electric Castle vine in sprijinul fanilor “electrici” si lanseaza campania Unofficial Partners, pentru a convinge managerii sa ofere liber ziua de luni angajatilor care participa la festival. Cei mai multi dintre festivalieri suspina din pricina faptului ca sunt nevoiti sa plece spre casa inainte de terminarea evenimentului, pentru a ajunge lunea la munca.  

Companiile care intra in spiritul festivalului si ofera angajatilor o binemeritata zi de luni electrica (#electricmonday), devin parteneri „neoficiali” ai Electric Castle si vor beneficia de expunere din partea festivalului, dar mai ales de o imagine foarte buna in randul angajatilor.

Companiile care devin parteneri „neoficiali” se vor bucura, cu siguranta, de aprecierea angajatilor, iar acest mic beneficiu oferit lor poate fi o modalitate excelenta de motivare si consolidare a brandului de angajator, atat la nivel intern, cat si extern. La nivel de expunere, Electric Castle acorda spatiu egal pe materialele de comunicare si pe site-ul dedicat al campaniei tuturor partenerilor, indiferent de marimea companiei sau numarul angajatilor participanti. Astfel, fiecare logo va juca un rol la fel de important atat in campania de promovare, cat si in inimile oamenilor.

In plus, companiile care dau curs provocarii Electric Castle pot achizitiona pachete corporate cu bilete la pret special, putand oferi astfel inca un beneficiu fanilor “electrici” din echipele lor.

Pentru a se inscrie in campanie, e suficient ca un membru al companiei sa completeze formularul de pe site-ul www.unofficialpartners.com pana pe 8 iulie, urmand sa fie contactat ulterior de echipa Electric Castle pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: