Companii Stiri Tech

Elian Solutions, parteneriat cu SoftOne

17 iul. 2015 2 min

Elian Solutions, parteneriat cu SoftOne

Reading Time: 2 minute

Elian Solutions anunta incheierea unui parteneriat strategic cu SoftOne, unul dintre cei mai dinamici furnizori de solutii si servicii ERP si Clouddin Europa de Sud-Est. Parteneriatul vizeaza extinderea si diversificarea portofoliului cu Soft1 ERP, solutie premiata si recunoscuta la nivel international, optimizata in totalitate pentru operarea in Cloud. Prin transferul de cunostinte dintre cele doua companii, SoftOne va furniza solutia si suportul tehnic necesar, iar Elian Solutions va implementa si personaliza Soft1 ERP conform nevoilor clientilor, arata compania, intr-un comunicat de presa.

Soft1 este singura solutie omogena disponibila pe platforma Microsoft Windows Azure care functioneaza in Cloud in parametri identici unei instalari on-premise. Soft1 cuprinde toate modulele necesare gestionarii unui business, de la management financiar si comercial, CRM, vanzari si supply chain management, pana la partea de service, managementul proiectelor si business intelligence.

Cu un grad ridicat de configurare si de personalizare, Soft1 ERP este disponibil atat pentru instalari on-premise/pe server, cat si in Cloud. Solutia ofera un modul complet pentru CRM gestionarea relatiilor cu clientii) iar printre tehnologiile integrate se numara sistemul de business intelligence QlikView si liderul din domeniul generarii de rapoarte, Crystal Reports.

“In actualul context economic, companiile au in focus optimizarea costurilor si un nivel ridicat decontrol operational, avand nevoie de acces rapid şi flexibil la tehnologii de varf, care sa le asigure un avantaj competitiv in raport cu concurenta. Prin parteneriatul strategic cu SoftOne putem oferi clientilor acces la o solutie care poate fi 100% configurata si structurata,conform nevoilor financiare si operationale proprii”, declara Iulian Motoi (foto), Managing Partner Elian Solutions.

Elian estimeaza ca va efectua primele implementari Soft1 in toamna, imediat dupa perioada de transfer de cunostinte si adaptare la noua solutie din portofoliu. In termen de circa 2 ani, Elian estimeaza vanzari in pondere de 25% din cifra de afaceri pe segmentul Cloud ERP.

Cresterea este generata de nevoia companiilor de a avea acces la solutii cu un cost total de proprietate scazut, care ofera acces usor si integrare cu alte sisteme si solutii, precum si un grad ridicat de mobilitate.

“Solutia reprezinta un musthave pentru IMM-uri, prin tehnologiile de ultima ora pe care le ofera, prin solutiile de mobilitate incorporate, care devin o necesitatein mediul de afaceri,precum si prin flexibilitatea investitiei”, spune Liviu Buligan, Executive Manager, SoftOne Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: