Antreprenori by eMAG Business Companii Management Stiri Tech

Elon Musk sfidează restricțiile din SUA și trimite Tesla în producție

12 mai 2020 < 1 min

Elon Musk sfidează restricțiile din SUA și trimite Tesla în producție

Reading Time: < 1 minut

Antreprenorul Elon Musk nu mai are răbdare cu măsurile de criză impuse de autoritățile din California la adresa economiei și producției industriale. Ca atare, sfidând toate reglementările în vigoare, Musk a decis ca fabrica Tesla să fie redeschisă din această săptămână. Este singura unitate de producție Tesla din SUA, aici fiind și cartierul general al companiei, altă fabrică fiind la Shanghai și încă un în plan lângă Berlin.

Planurile de relaxare, în ceea ce privește restricțiile din SUA, au fost salutate de Musk, pe Twitter, cu postarea „Free America Now”. Mai mult, antreprenorul orginar din Africa de Sud a considerat drept stupide toate îngrijorările legate de coronavirus.

În timp ce statul american a redus restricțiile pentru a permite reluarea producției, în Alameda, regiunea unde se află uzina Tesla, nu au fost ridicate interdicțiile. Unitatea de producție este plasată în Fremont, oraș  aflat la aproximativ o oră, sud, de San Francisco.   Săptămâna trecută, Elon Musk a scris pe contul său de Twitter că Tesla a înaintat un proces împotriva autorităților, dar în loc să aștepte o hotărâre judecătorească, antreprenorul a anunțat că fabrica se va redeschide în această săptămână.

Fabrica Tesla, de masini electrice, din SUA a fost închisă la finalul lunii martie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: