Stiri Tech

Lycamobile are 100.000 de clienti in Romania

27/04/2016 < 1 min read

Lycamobile are 100.000 de clienti in Romania

Reading Time: < 1 minut

Dupa un an de prezenta pe piata locala, Lycamobile, operator de retele mobile virtuale (MVNO), a ajuns la 100.000 de clienti in Romania, produsele sale fiind disponibile in 64.000 de puncte de vanzare din tara.

„Romania reprezinta o oportunitate strategica extraordinara pentru dezvoltarea in zona Europei de Est. Ne asteptam la cresteri semnificative in Romania si ne dorim sa ajutam comunitatile de romani – atat acasa, cat si peste hotare – prin intermediul serviciilor noastre de inalta calitate, la preturi accesibile”, a declarat Subaskaran Allirajah, presedintele Lycamobile.

Lycamobile furnizeaza servicii de date si voce pentru peste 15 milioane de clienti din 20 de tari. Compania isi extinde in prezent activitatea pentru a oferi o gama larga de servicii financiare si de calatorie, precum Lycamoney si Lycafly. Lycamobile a fost fondata in 2006 si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1,6 miliarde de euro. Serviciile Lycamobile sunt disponibile in Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, SUA, Suedia si Tunisia.

Ilustratie: Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă