Companii Stiri

eMAG, comenzi de 499 milioane lei de Black Friday

18 nov. 2019 < 1 min

eMAG, comenzi de 499 milioane lei de Black Friday

Reading Time: < 1 minut

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături din an, Black Friday, a marcat un record pentru eMAG: mai bine de 10,8 de milioane de vizite și produse comandate în valoare de peste 499 milioane lei.

eMAG a primit comenzi de la peste 560.000 de clienți noi, aproape jumătate dintre acestea (42%) fiind plătite online cu cardul bancar, în creștere de la 34% comparativ cu anul precedent. În plus, au fost efectuate livrări în peste 250 de lockere easybox, ridicările începând cu aceeași zi.

Traficul înregistrat a marcat de asemenea o premieră, depășind pragul de 10 milioane vizite, mai multe cu aproape 1 milion comparativ cu Black Friday 2018. Peste 76% dintre vizite s-au realizat de pe dispozitivele mobile.

Comanda care a cuprins cele mai multe produse, 53 de articole, a fost achitată online, prin card bancar. Comanda cea mai complexă a fost plătită tot prin card bancar și a conținut produse din 31 de categorii, printre care articole de îngrijire locuință, electrocasnice mici, ustensile pentru bucătărie și articole de voiaj.

Clienții au optat pentru produse de uz personal precum telefoane, laptopuri, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic precum electrocasnice, televizoare și produse pentru îngrijirea casei. Cumulat, au fost comandate peste 1,3 milioane de produse din 1.800 categorii.

Foto: © Volodymyr Bushmelov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: