Companii Finanțe Stiri

Jidvei, selectata pentru UniCredit CEE Lounge

apr. 19, 2016 2 min

Jidvei, selectata pentru UniCredit CEE Lounge

Reading Time: 2 minute

UniCredit anunta ca Jidvei se numara printre cele sapte IMM-uri cu potential de crestere din Europa Centrala si de Est care au fost selectate sa participe la cea de-a doua sesiune de programe UniCredit CEE Lounge. Aceasta initiativa ofera companiilor mici si mijlocii servicii inovatoare pentru dezvoltarea organizationala si instrumente de management, care le ajuta sa-si accelereze cresterea.

UniCredit CEE Lounge, parte a programului ELITE dezvoltat de catre Bursa de Valori de la Londra, a fost lansat in decembrie 2015, prin selectia unui numar 14 companii participante. In prezent, acestea au intrat in cel de-al treilea modul de training si pregatire specializata.

Continuand seria de succese inaugurata odata cu lansarea programului, UniCredit si Bursa de Valori de la Londra vor facilita, in curand, accesul unei noi serii de clienti la sesiuni de formare organizationala. Jidvei si alte companii participante provin din reteaua de clienti a grupului UniCredit din Europa Centrala si de Est.

„Suntem incantati sa putem oferi consultanta acestor clienti intr-un mod inovator cu ajutorul programului ELITE. Pentru noi, posibilitatea de a afla mai multe despre nevoile si strategiile acestora, in paralel cu dezvoltarea unei relatii solide de colaborare cu acestia, reprezinta o reala oportunitate pe care am ales sa o imbratisam inca de anul trecut. Obiectivul nostru este de a ne dezvolta un cadru de lucru orientat catre generarea de valoare adaugata. De aceea punem clientii in centrul activitatii noastre, iar programul ELITE ne ajuta foarte mult in aceasta directie. Prin acest parteneriat, oferim IMM-urilor acces la instrumente financiare diversificate dezvoltand in paralel capacitatea acestora de a atrage potentiali investitori. Credem cu tarie ca in acest mod ajutam companiile sa ia decizii strategice care le sprijina cu adevarat dezvoltarea”, a declarat Enrico Minniti, seful diviziei Corporate & Investment Banking pe Europa Centrala si de Est a UniCredit.

„Suntem bucurosi ca am fost inclusi in acest program de top alaturi de alte companii ambitioase aflate in cursa pentru dezvoltare si crestere organizationala. Desi suntem abia la inceput de drum, avem convingerea ca programul ELITE se va dovedi foarte benefic pentru dezvoltarea companiei noastre, punandu-ne la dispozitie nu numai o gama completa de servicii de pregatire si coaching, cat si accesul la o comunitate larga de companii, de la care vom avea, cu siguranta, multe lucruri de invatat”, a declarat Maria Necsulescu, Director Executiv Jidvei.

De la lansarea sa, in 2012, ELITE a sprijinit peste 320 de companii din Europa, avand, in prezent, 150 de consilieri si 90 de investitori in randul comunitatii sale. Mediul oferit de ELITE ajuta companiile private ambitioase sa devina mai constiente de multiplele optiuni de finantare pe care le au la dispozitie, imbunatatindu-le totodata vizibilitatea si capacitatea de a atrage potentiali investitori/parteneri. In acelasi timp, programul pune in contact aceste companii, oferindu-le posibilitatea de a se inspira reciproc, de a schimba idei, de a impartasi exemple de bune practici si de a identifica oportunitati de afaceri.

Serviciile ELITE se adreseaza IMM-urilor selectate in cadrul UniCredit CEE Lounge. Grupul UniCredit contribuie la modulele de training si pregatire, asigurand in acelasi timp acces la propriile servicii de asistenta personalizata.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: