Tech

eMag lanseaza doua branduri proprii de electronice si electrocasnice

5 feb. 2015 < 1 min

eMag lanseaza doua branduri proprii de electronice si electrocasnice

Reading Time: < 1 minut

Retailerul online eMag a anuntat comercializarea de produse electronice si electrocasnice sub doua branduri proprii, Wink si Star-Light. Sub brandul Wink, eMAG comercializeaza deja tablete, urmand ca in primul semestru din acest an sa lanseze modele noi din gama mid-high, precum si sapte modele de smartphone-uri.

“Wink este un brand cool, tineresc, care se adreseaza clientilor pasionati de mobilitate, conectivitate, dar care acorda o importanta sporita investitiei in achizitia produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Marci Proprii eMag.

Oficialii eMag estimeaza ca in primul an de la lansare vor vinde 20.000 tablete Wink si 20.000 smartphone-uri comercializate sub acelasi brand.  Cea mai recenta lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz si ecran IPS de 7.85 inch.

Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La inceputul acestui an, a adaugat in portofoliu trei modele de televizoare, urmand ca in urmatoarele luni sa fie lansate sub umbrela aceluiasi brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum si electrocasnice mari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: