Stiri Tech

Xiaomi Redmi Note 9T și Redmi 9T: Performanțe, preț și disponibilitate

8 ian. 2021 3 min

Xiaomi Redmi Note 9T și Redmi 9T: Performanțe, preț și disponibilitate

Reading Time: 3 minute

Compania chineză Xiaomi a lansat noile modele de telefoane inteligente Redmi, Redmi Note 9T și Redmi 9T, care vor fi disponibile în curând și pe piața din România.

Redmi Note 9T

Xiaomi Redmi Note 9T

Este primul smartphone 5G din seria Redmi Note dotat cu dual SIM 5G, fiind alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC.

Împreună cu modemul său integrat, procesorul octa-core și tehnologia de procesare de 7nm, Redmi Note 9T promite un consum foarte redus de energie.

Sistemul de camere

Noul Redmi Note 9T are un sistem de trei camere: cea principală de 48MP, senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP. Senzorul de o jumătate de inch combinat cu arhitectura ISP performantă oferă o calitate a imaginii îmbunătățită și o procesare mai rapidă, Camera dispune de moduri precum cel de noapte, Pro + RAW, HDR și portret.

Ecran, design și baterie

Redmi Note 9T vine cu un ecran de 6.53 inci FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D din policarbonat texturat, pentru o aderență mai bună și mai multă rezistență la urmele de amprente.

Senzorului de amprentă este poziționat lateral. Redmi Note 9T este disponibil în două variante captivante de culoare – Nightfall Black și Daybreak Purple.

Dotat cu o baterie de 5.000 mAh, ce suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W și are un încărcător de 22.5W în cutie.

Preț și disponibilitate

Redmi Note 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB și 4GB + 128GB, începând cu prețurile recomandate de vânzare de 229 euro, respectiv 269 euro.

Redmi 9T

XIaomi Redmi 9T

Deși este un smartphone entry-level, vine cu un setup cvadruplu de camere AI, cu cea principală de 48MP. Camera ultra-wide de 8MP permite atât fotografierea unor grupuri mari, cât și a peisajelor, iar lentila macro de 2MP și senzorul de profunzime de 2MP oferă cadre apropiate cu efect de bokeh.

Redmi 9T are și un nou mod “movie frame” care le oferă fotografiilor un efect cinematic, fără a mai fi nevoie de editare. Noul mod “time-lapse” oferă viteză și durată variate.

Design, chipset și baterie

Redmi 9T are un design minimalist cu margini rotunjite și spate texturat împotriva amprentelor. Ecranul FHD+ Dot Drop de 6.53 inci este acoperit de Corning Gorilla Glass 3 pentru rezistență sporită.

Chiar dacă este ușor, Redmi 9T are o baterie de 6.000 mAh și chipset Qualcomm Snapdragon 662. La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se încarcă rapid la 18W și are în cutie un încărcător de 22.5W.

Telefonul Dual SIM are și slot microSD, care oferă posibilitatea extinderii spațiului de stocare până la 512 GB.

Preț și disponibilitate

Redmi 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB începând cu prețurile recomandate de vânzare de 159 euro, 189 euro, respectiv 199 euro.

Compania nu a anunțat încă disponibilitatea și prețuruile celor două smartphone-uri pentru piața din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: