Stiri Tech

Endava deschide două noi centre software

iun. 14, 2019 < 1 min

Endava deschide două noi centre software

Reading Time: < 1 minut

Endava deschide două noi birouri la Timișoara și Brașov, compania ajungând astfel la șapte centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Iași, București, Pitești și Târgu-Mureș. Endava avea la finele lunii martie 2019 peste 2790 de angajați în sediile sale din România. Compania a început deja recrutările în câteva zone precum cea de arhitectură și dezvoltare software, testare automată, analiză de business și business intelligence în ambele orașe. De asemenea, centrul de la Timișoara acoperă și zona de service desk. 

Claudiu Constantinescu, Regional Manager pentru Europa Centrală la Endava:

„Extinderea în Timișoara și Brașov face parte din strategia de dezvoltare a companiei noastre, Endava având deja un hub IT regional aici. Competențele inginerilor din domeniul software, calitatea facultăților cu profil tehnic și potențialul foarte bun de creștere ne-au convins să alegem Timișoara și Brașovul, pentru cele mai noi centre de livrare Endava din România (…) În Brașov vom extinde modelul de succes pe care îl avem în Pitești, prin susținerea dezvoltării comunității locale de software din primii ani de facultate și până la construirea unor cariere internaționale de succes.”

În iulie 2018, Endava s-a listat la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 2.03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019.

Endava a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 501,8 milioane de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: