fbpx
Finanțe Stiri

Libra Internet Bank – zero comisioane la operatiunile in lei2 min

20/07/2015 2 min read

author:

Libra Internet Bank – zero comisioane la operatiunile in lei2 min

Reading Time: 2 minute

Comision zero de administrarea contului curent, comision zero de internet si mobile banking, comision zero pentru incasari in lei (chiar si cele efectuate la ghiseu) si comision zero pentru plati standard pana la 50.000 lei, atat prin internet banking, cat si la ghiseele bancii – aceasta este cea mai noua oferta operationala adresata de Libra Internet Bank clientilor din categoria persoanelor fizice.

“Am inteles nevoia clientilor de a avea libertatea operarii in mediul online fara a plati niciun comision. De acum, clientii nostri nu mai au grija comisioanelor unui cont curent, isi pot administra contul mult mai eficient si pot primi si transfera oricand sume in lei fara sa plateasca niciun comision. Toate eforturile noastre se concentreaza pe satisfactia clientului, iar acum putem spune ca le oferim clientilor nostri cele mai bune conditii operationale de pe piata. Oferta nu este conditionata de primirea salariului sau de alimentari minime lunare sau de un sold minim de intretinut” a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank, intr-un comunicat de presa.

Libra Internet Bank a lansat, in premiera, la finalul anului trecut Contul Libra Online, prin care ofera clientilor online gratuitate totala la operatiunile in lei. Acum, banca adreseaza aceeasi oferta cu zero comisioane operationale tuturor clientilor persoane fizice ai bancii, pentru:

-Plati nelimitate in lei, pana la 50.000 lei/tranzactie

-Incasari in lei, inclusiv in numerar

-Administrare cont curent

“Aceasta se suprapune peste oferta contului online. Contul online poate fi deschis de acasa, fara deplasari la banca si fara hartii. Prin contul online se pot constitui depozite si conturi de economii la dobanzi foarte atractive. Reducerile de costuri obtinute ca urmare a orientarii noastre spre tehnologie sunt in totalitate in beneficiul clientilor”, a mai spus directorul general al Libra Internet Bank

In completarea pachetului operational, banca ofera clientilor posibilitatea de a-si comanda cardul Libra Free direct din internet banking, livrat gratuit la adresa clientului si fara taxe de administrare. De asemenea, retragerile sunt gratuite de la oricare cele 511 de bancomate din reteaua Euronet.

Serviciile de Internet Banking si Mobile Banking sunt oferite clientilor in mod gratuit, fara taxe de activare sau de administrare.

Oferta operationala a Libra Internet Bank se adreseaza tuturor persoanelor fizice atat clienti existentiai bancii, cat si noilor clienti, fara a fi conditionata de incasarea unui venit minim lunar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *