Companii Stiri

Envivo lungo, cafeaua pentru ritualul de dimineata

4 iul. 2016 2 min

Envivo lungo, cafeaua pentru ritualul de dimineata

Reading Time: 2 minute

Nespresso Romania a lansat noul sortiment de cafea Envivo Lungo, o cafea intensa ce completeaza gama existenta de cafea pentru acasa, care ajunge sa cuprinda astfel 24 de sortimente distincte de cafea.

Lansarea Envivo Lungo a avut loc in cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club avand ca tema ritualul de dimineata, pregatirea pentru o noua zi intensa. Decorul natural care pune in valoare acoperisul Stejarii Country Club, desfasurarea unei scurte sesiuni de yoga si meditatie si prepararea unor retete racoritoare cu cafea au fost elementele principale ale evenimentului.      

“Am dorit ca odata cu aparitia Envivo Lungo pe piata romaneasca sa lansam o invitatie catre toti iubitorii de cafea – aceea de a-si oferi un ragaz in fiecare dimineata, in care sa savureze o cafea exceptionala si sa poata reflecta asupra a ceea ce isi doresc sa obtina de la ziua care li se asterne in fata”, a declarat Sonia Nastase, Country Manager Nespresso Romania.

“Noul Envivo Lungo este cafeaua perfecta pentru a da tonul zilei – este puternica, corpolenta, cu un gust intens, dar in acelasi timp deloc aspra cu simturile. Acesta se adauga gamei noastre permanente care, din acest moment, numara 24 de sortimente, cea mai bogata selectie menita sa satisfaca preferintele celor mai exigenti dintre iubitorii de cafea”, spune Sonia Nastase, Country Manager Nespresso Romania.

Al 24-lea sortiment de cafea Nespresso

Envivo Lungo are intensitatea 9 pe scala Nespresso de la 1 la 12, fiind cel mai intens sortiment lungo din gama permanenta de cafea. In ceasca dezvaluie arome intense in care predomina note de prajire si note lemnoase, completate de note subtile de caramel. Intensitatea exceptionala a sortimentului promite inviorarea tuturor simturilor, deschiderea catre o dimineata si o zi plina de viata, de unde si numele ales pentru aceasta cafea.

Envivo Lungo le va placea in mod deosebit iubitorilor de cafea intensa, preparata lungo (110 ml), datorita intensitatii exceptionale dar si celor care prefera laptele in cafea, datorita notelor delicioase de caramel care sunt cel mai bine puse in valoare de spuma de lapte.envivo lungo 2

Envivo Lungo se alatura celorlaltor sortimente lungo din gama Nespresso: Fortissio Lungo (intensitate 8), Linizio Lungo (intensitate 4), Vivalto Lungo (intensitate 4), Bukeela ka Ethiopia Lungo (intensitate 3), Vivalto Lungo Decaffeinato (intensitate 4). 

Scala de intensitate Nespresso nu reflecta continutul de cofeina, ci ii ghideaza pe consumatori in alegerea sortimentelor preferate de cafea in functie de intensitatea gustului amarui, de corpolenta si textura cafelei pe limba si de notele aromatice predominante in ceasca – in cafelele intense fiind prezente mai mult notele grele, de prajire, lemnoase in timp ce in cafelele mai putin intense fiind prezente notele florale, fructate, delicate. Doar 1-2% din cafeaua cultivata la nivel mondial corespunde criteriilor extrem de riguroase care o fac eligibila pentru selectia Nespresso.    

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: