Lifestyle Stiri

Epicentrul relaxării

iul. 19, 2018 2 min

Epicentrul relaxării

Reading Time: 2 minute

Hotelul Nyota, situat în nordul stațiunii Mamaia, aduce un concept nou, bazat atât pe componenta de leisure, cât și pe cea de business. Este un hotel iconic, cu un design special și atractiv. Nyota este locația perfectă pentru momente speciale petrecute pe litoralul românesc.

Elemente vizuale de efect sunt armonizate cu accente de culoare, ofe­rind confort, dar și o atenție specială la micile detalii care fac diferența.

Hotelul se diferențiază de alte asemenea locații prin atmosfera de relaxare, care se resimte de la recepția hotelului și până la 

restaurant, unde perso­nalul poartă tricouri și nu costume. Zona de conferințe este special gândită pentru a le oferi celor care vin toate dotările pentru un eveniment de ținută. 

Nyota are o piscină descoperită cu apă încălzită și pool bar. Pentru cei care preferă răcoarea aerului condiționat există un lounge café în zona de lobby. La etajul 7, hotelul are trei săli de conferință cu capacitate maximă de 120 locuri. Pe lângă toate acestea, micul dejun, parcarea, accesul la piscină și la plaja Loft, internetul Wi-Fi în toate spațiile hotelului sunt servicii incluse în tariful camerei oferite clienților. Există și un spațiu exterior de joacă pentru copii, care, pe lângă piscina de copii, va completa o gamă de servicii care să atragă și familiile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: