Tech Stiri

Epson deschide un Centru de Soluții pentru Materiale Textile

2 iul. 2019 < 1 min

Epson deschide un Centru de Soluții pentru Materiale Textile

Reading Time: < 1 minut

Epson deschide un nou Centru de Soluții pentru Imprimarea Materialelor Textile, denumit „TSC Asia”, la fabrica Fujimi din prefectura Nagano.  Conceput pentru a accelera extinderea globală a industriei de imprimare digitală pe textile, TSC Asia este dotat cu tot echipamentul necesar fiecărei etape din procesul de imprimare a textilelor, inclusiv pentru tratamentul pre- și post-imprimare.

Asemenea Centrului de Soluții pentru Imprimarea Materialelor Textile din cadrul grupului Epson, din Como, Italia, care operează din 2014, TSC Asia susține imprimarea digitală a textilelor concentrându-se pe cercetare și dezvoltare, utilizând echipamentele Epson din gama curentă pentru producerea unor mostre necesare clienților din Japonia și Asia.

Epson a fost printre primii producători de imprimante cu jet de cerneală care au folosit această tehnologie pentru imprimarea digitală a materialelor textile. Și, împreună cu filialele italiene For.Tex și Fratelli Robustelli, a cercetat și dezvoltat imprimarea digitală a textilelor și a produs gama Monna Lisa, de imprimante digitale cu jet de cerneală pentru materiale textile.

Producătorii japonezi au început să dezvolte modelele de imprimante din seria Monna Lisa în 2018, la fabrica Hirooka din prefectura Nagano, Japonia. Epson își extinde acum operațiunile de producție de prototipuri și volumul de producție pentru imprimante industriale mari, inclusiv seriile Monna Lisa, odată cu finalizarea unei fabrici noi în Hirooka, la sfârșitul lunii martie 2020. În 2019, Epson începe vânzarea acestor produse prin intermediul rețelei globale de vânzări, rețea care, de asemenea, va oferi soluții îmbunătățite și suportul necesar clienților.

Imprimarea comercială și industrială, inclusiv cea digitală a materialelor textile, este unul dintre domeniile strategice pe care se concentrează compania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: