Marketing Stiri

Esquire are un nou redactor sef

31 oct. 2014 < 1 min

Esquire are un nou redactor sef

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu luna noiembrie, Andrei Iovu, redactor sef al Harper’s Bazaar, preia si coordonarea continutului editorial al revistei Esquire.

andrei_iovu_credit foto Alex Galmeanu
Andrei Iovu / credit foto: Alex Galmeanu

Andrei Iovu este absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti si este redactor sef al Harper’s Bazar din iunie 2011. Inainte de a prelua aceasta pozitie editorial, a fost Fashion Director pentru Harper’s Bazar/ Sanoma Hearst Romania si Art Director la Globus Media Romania.

Anterior, Esquire Romania a fost condusa de Radu Coman, care ocupa de asemenea functia de Publisher si Director Editorial al diviziei revistelor pentru barbati si Traveler din portofoliul Burda Media. In august 2014, Radu Coman a anuntat ca parareste conducerea revistei.

Noua editie Harper’s Bazaar este disponibila in prezent in orice punct de difuzare a presei. Urmatoarea editie Esquire va aparea pe 2 decembrie.

Burda International GmbH este o companie activa pe 20 de piete, cu peste 2.400 de angajati si un portofoliu de peste 230 de reviste si un numar mare de servicii media digitale.

In 2013, Burda International GmbH a achizitionat toate activitatile Sanoma Hearst in Romania. Trustul are pe piata romaneasca un portofoliu de peste 35 de titluri si mai mult de 40 de servicii media on-line.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: