Marketing

Schimbări în echipa PepsiCo1 min

04/12/2018 1 min read

Schimbări în echipa PepsiCo1 min

Reading Time: 1 minut

Adrian Lăcătuș se alătură echipei PepsiCo în calitate de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, începând cu 3 ianuarie 2019, iar Nikos Tzinieris a fost promovat într-un nou rol, devenind Vice President Sales, Rusia. În ultimii patru ani, Nikos a condus organizația PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est.

Adrian Lăcătuș deține o expertiză vastă în industria FMCG, având experiență cu categorii de produse și în zone geografice diverse, acumulată pe parcursul unei cariere de 14 ani. Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, Adrian Lăcătuș a lucrat la Mars, în Bulgaria, ca Market Director. În prealabil, a avut roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance și Supply Chain la Wrigley și Heidi Chocolate. Deține un Master în Economie de la Academia de Studii Economice din București. Printre realizările lui Adrian se numără optimizarea proceselor Route to Market în România și conducerea planurilor de Sales Capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord), care au dus la o orientare mai bună către client. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE