Nou CEO la Arctic

Nou CEO la Arctic

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, l-a numit pe Murat Büyükerk în funcția de Director General, începând cu luna ianuarie 2018. Büyükerk a preluat conducerea de la Nihat Bayız, care a fost promovat în funcția de Director R&D în cadrul grupului Arçelik. Büyükerk are o experiență de 28 de ani în cadrul grupului Arçelik, timp în care a deținut

Branduri romanesti – Arctic

Branduri romanesti – Arctic

Un brand care a pornit la drum vizand doar piata din Romania a ajuns, dupa 45 de ani, sa se extinda pe pietele din Europa, cu ajutorul investitiilor si viziunii unui investitor strain. Arctic a atins, la jumatatea anului trecut, o borna importanta: 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Gaesti, in al 45-lea an de activitate in Romania.

Predare de stafeta la Arctic

Predare de stafeta la Arctic

Incepand cu luna octombrie, Arctic are un nou director general in persoana lui Hasan Ali Yardimci, care preia conducerea de la Monica Iavorschi, promovata in cadrul grupului de care apartine compania, Grupul Arçelik, in functia de International Marketing Director. Noul Director General al Arctic s-a alaturat Grupului Arçelik in anul 2009 ca Director de Planificare Strategica si Dezvoltare in Afaceri.