Deichmann, vanzari in crestere cu 17%

Deichmann, vanzari in crestere cu 17%

Deichmann a vandut anul trecut 2,76 milioane perechi de incaltaminte, cu 230.000 mai multe decat in 2013. Comerciantul de incaltaminte a incheiat anul 2014 cu un volum total al vanzarilor de 293,3 milioane lei, in avans cu 16,8% fata de anul anterior. Prezenta pe piata din Romania din 2007, compania a deschis anul trecut patru noi magazine, ajungand la 69

70 de magazine Deichmann in Romania

70 de magazine Deichmann in Romania

Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, a deschis la Brasov cel de-al 70-lea magazin al sau din Romania. Brandul este prezent in 47 de orase din Romania. In Bucuresti, Deichmann are 9 magazine, la Iasi si Brasov – cate 3, in timp ce in Pitesti, Arad, Brasov, Cluj, Craiova, Targu Mures si Ploiesti detine cate 2 unitati.

mVideo, in exclusivitate in Romania

mVideo, in exclusivitate in Romania

GroupM Romania si MediaCom Romania au lansat in premiera in Romania o campanie care foloseste formatul de banner mVideo, un format proprietar al GroupM dezvoltat de H-Art Italia, companie membra a grupului WPP. mVideo este un format Rich Media care ajuta clientii sa isi extinda intr-un mod facil si rapid campaniile TV in mediul online, fara costuri suplimentare de creatie.