Lecţia de degustare, by Liliac

Lecţia de degustare, by Liliac

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc evenimentul Women & Wine, powered by Liliac, The Wine of Transylvania. Doamne şi domnişoare, din diferite industrii, au venit pentru a învăţa mai multe despre vinul care li se potriveşte. Transilvania a fost dintotdeauna un tărâm al legendelor vii. Unele dintre ele se referă la vinurile de valoare care îşi au obârşia pe

Investitii in vinificatie

Investitii in vinificatie

amb Wine Company, parte a consortiului austriac amb Holding, a raportat pentru anul trecut venituri de 3 milioane de lei, in crestere cu 70% fata de 2013. Totodata compania a anuntat finalizarea investitiei in tehnologie si infrastructura la Crama Liliac Transilvania din comuna Batos (judetul Mures), in urma unei investitii totale de aproximativ 7 milioane de euro, inclusiv cheltuieli operationale.

Primul Wine POP UP Store din Romania

Primul Wine POP UP Store din Romania

amb Wine, creatorul vinurilor premium LILIAC si Crepuscul, a inaugurat LILIAC POP UP Store, primul magazin de vinuri de tip pop up din Romania. Noul concept store este amplasat la parterul cladirii Magheru One intr-un spatiu de 100 mp, rezultat al unei investitii de 30.000 de euro. Magazinul este disponibil si spre inchiriere in exclusivitate pentru evenimente corporate si private.