Lifestyle Stiri

Primul Wine POP UP Store din Romania (P)

iun. 20, 2014 < 1 min

Primul Wine POP UP Store din Romania (P)

Reading Time: < 1 minut

amb Wine, creatorul vinurilor premium LILIAC si Crepuscul, a inaugurat LILIAC POP UP Store, primul magazin de vinuri de tip pop up din Romania.

Noul concept store este amplasat la parterul cladirii Magheru One intr-un spatiu de 100 mp, rezultat al unei investitii de 30.000 de euro.

Magazinul este disponibil si spre inchiriere in exclusivitate pentru evenimente corporate si private.

Suntem foarte incantati de implementarea rapida a proiectului LILIAC POP UP. Acesta reprezinta o premiera in Romania si o abordare fresh a retailului urban, fiind conceput anume pentru a aduce vinurile noastre mai aproape de comunitatea pasionatilor de vinuri premium; LILIAC POP UP Store inventeaza un context nou si surprinzator pentru a crea o conexiune mult mai personala cu consumatorul”, spune Victor Ciuperca, Country Manager amb Holding.

In LILIAC POP UP Store sunt disponibile toate vinurile din portofoliul amb Wine: brandul LILIAC – Sauvignon Blanc, Sauvignon Blanc Private Selection, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Merlot Private Selection, Rosé si Nectar of Transylvania, si brandul Crepuscul – Sauvignon Blanc cu Feteasca Regala, Merlot cu Feteasca Neagra si Gewürztraminer.

amb Wine detine in prezent 52,8 ha de vie si are o capacitate de productie de 180 000 l pe an. Datorita dezvoltarii continue a unitatii de vinificatie, capacitatea de productie va atinge 260 000 l si approx. 350 000 sticle la sfarsitul anului 2014.

amb Wine Company este parte din concernul austriac amb Holding, cu investitii in constructii, imobiliare, agricultura si silvicultura.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: