Extindere în pandemie. Subway România deschide un nou restaurant în Bistrița
Numărul restaurantelor Subway în România crește la 38 după ce Subway a anunțat deschiderea unui nou restaurant în Bistrița, Viișoara, restaurant...
Numărul restaurantelor Subway în România crește la 38 după ce Subway a anunțat deschiderea unui nou restaurant în Bistrița, Viișoara, restaurant...
Adaptabilitatea este vizibilă, peste 95% din restaurante au întreprins deja sau vor întreprinde modificări mai mici sau semnificative ale afacerii în...
De la izbucnirea pandemiei de COVID-19, comenzile de preparate culinare la pachet și cu livrare au crescut cu 14% în rândul...
Schimbările acestui an i-au susprins chiar și pe cei care au asistat la nașterea și dispariția multor afaceri HoReCa. Dacă în...
Efectele pandemiei asupra industriei ospitalității din România au fost devastatoare: veniturile în industrie au scăzut abrupt în medie cu 75%, și...
Sphera Franchise Group (“Sphera”) anunță numirea lui Călin Ionescu în calitate de Director General Executiv al companiei, cu un mandat de...
Restaurantele au fost grav afectate de criza provocată de pandemia COVID-19, mai mult de jumătate dintre acestea înregistrând pierderi de peste...
Restograf lansează Romania’s Greatest Chefs, prima carte de bucate digitală care reunește o colecție de rețete ale celor mai renumiți Chefi...
Glovo lansează Prime, un nou serviciu ce oferă utilizatorilor livrări nelimitate, în baza unui abonament lunar de doar 29,99 Lei, disponibil...
Producătorul de vinuri Gramma din Iași și-a dublat cifra de vânzări în lunile martie - aprilie, față de aceeași perioadă a...
Piața restaurantelor este una dintre cele mai afectate, lovită încă înainte de starea de forță majoră, dar Radu Dumitrescu, fondatorul grupului...
Echipele de bucătari din 20 de restaurante bucureștene vor pregăti pe parcursul lunii următoare peste 8.000 de mese calde, pentru cadrele...
Gault&Millau România a deschis Go-Mio, cel mai mare mare restaurant online din România. Este vorba despre o inițiativă care funcționează ca...
În ultimile două săptămâni a fost înregistrată o scădere de peste 20% a consumului în restaurante în raport cu aceeași perioadă...