Produsul romanesc, recunoscut cu trofeul “Gustul ales”

Produsul romanesc, recunoscut cu trofeul “Gustul ales”

Expo conferinta “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata”, eveniment organizat de revista RO.aliment in perioada 15-16 iunie 2016, la Hotel Sport din Poiana Brasov propune un concept inedit, Business Academy, in care specialistii vor impartasi din experienta acumulata. Sesiunea Business Academy va avea loc in a doua zi de conferinta, iar participantii vor asista la prezentari despre ultimele cercetari

Expo Conferinta RO.aliment, despre valoarea produsului romanesc

Expo Conferinta RO.aliment, despre valoarea produsului romanesc

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, reprezentanti ai asociatiilor de profil, invitati de la Comisia Europeana si de la Parlamentul European dezbat subiectele momentului din agenda industriei alimentare. Revista RO.aliment – expertul tau in industria alimentara, organizeaza in perioada 15-16 iunie 2016, la Hotel Sport din Poiana Brasov, EXPO CONFERINTA “PRODUSUL ROMANESC si valoarea lui pe PIATA”. Prima editie a EXPO CONFERINTEI