Lifestyle Stiri

Produsul romanesc, recunoscut cu trofeul “Gustul ales”2 min

31/05/2016 1 min read

author:

Produsul romanesc, recunoscut cu trofeul “Gustul ales”2 min

Reading Time: 1 minut

Expo conferinta “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata”, eveniment organizat de revista RO.aliment in perioada 15-16 iunie 2016, la Hotel Sport din Poiana Brasov propune un concept inedit, Business Academy, in care specialistii vor impartasi din experienta acumulata.

Sesiunea Business Academy va avea loc in a doua zi de conferinta, iar participantii vor asista la prezentari despre ultimele cercetari si inovatii din domeniu si vor putea afla despre secretele construirii unei echipe solide, modele de management, marketing, gandire creativa, leadership, studii de piata, etica alimentara, cercetare si multe altele. Vor sustine prezentari invitati de referinta: profesori doctori universitari, experti in management, specialisti din industria alimentara, specialisti in coaching, experti in etica alimentara, top manageri ai companiilor din industria alimentara, invitati externi.

Un moment special al Expo Conferitei RO.aliment va fi cel al testarii produsului romanesc intr-un panel de degustare unic printre evenimentele expozitionale de gen. Astfel, companiile romanesti vor intra in competitia pentru trofeul “Gustul Ales”. Competitia este deschisa  pentru toate produsele care pot dovedi ca sunt fabricate in Romania, in fabrici din tara. Produsele din concurs vor fi jurizate in functie de: gust si miros, caracteristici specifice fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate, etc), aspect si raport calitate/pret. In procesul de decizie votul publicului va conta in proportie de 50%, diferenta revenind juriului.

 “Premiul Gustul Ales va ajuta companiile sa  se diferentieze de sute de produse. Premii similare, acordate in alte tari au determinat o crestere a vanzarilor pentru produsele desemnate.”, spune Claudia Bocean, publisher ro.Aliment, initiatorul si organizatorul conferintei.

Prima editie a EXPO CONFERINTEI “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata” va reprezenta un bun prilej prin care reprezentantii autoritatilor, producatori, procesatori, furnizori de tehnologii si servicii, vor putea discuta pe tema problemelor actuale care aduc efervescenta si framantari la nivel de industrie

Mai multe detalii puteti regasi aici: http://www.roaliment.ro/produsul-romanesc/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE