fbpx
Stiri Tech

EuroGsm relanseaza shop-ul online1 min

13/07/2015 < 1 min read

EuroGsm relanseaza shop-ul online1 min

Reading Time: < 1 minut

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, isi relanseaza magazinul online www.eurogsm.ro, cu scopul de a oferi clientilor o experienta de cumparare mai usoara si pe dispozitivele mobile. Noua versiune a site-ului include o alta clasificare a produselor, ce permite utilizatorilor o navigare mai simpla, precum si o sectiune de noutati, unde clientii pot vizualiza cele mai noi produse din oferta retailerului.

Astfel, pe noul site, dispozitivele mobile sunt impartite in patru mari categorii: Smartphones 5 inch, Phablets 6 inch, Tablete 7/8/10 inch, respectiv Ultrabooks 11/13 inch. De asemenea, cumparatorii pot vizualiza separat produsele aflate la promotie sau lichidare de stoc. In acelasi timp, pe prima pagina a site-ului sunt afisate topuri cu cele mai populare si cele mai vandute produse din portofoliu.

„De la inceputul acestui an am observat o dublare a numarului de vizitatori pe site de pe dispozitivele mobile, fata de aceeasi perioada a anului trecut.”, motiveaza Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Categoria de gadget-uri include cele mai noi si interesante produse din gama wearables, dar si carkit-uri, casti, boxe audio Bluetooth sau idei de cadouri. In prezent, pe site-ul retailerului pot fi gasite peste 1900 produse din 5 categorii.

Pentru a sarbatori relansarea site-ului, EuroGsm a pregatit si o tombola, pentru a-i invita pe vizitatori sa interactioneze cu site-ul. Astfel, prin intermediul catorva click-uri, toti cei care vor accesa site-ul pana in data de 15 septembrie vor avea posibilitatea sa castige unul din premiile puse in joc: un  Samsung Galaxy S6, 2 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 lei fiecare si 5 ceasuri inteligente.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *