Stiri Tech

European Agile Tour vine in Romania

25 aug. 2015 2 min

European Agile Tour vine in Romania

Reading Time: 2 minute

Cegeka Romania, liderul local in servicii de programare Agile, aduce in aceasta toamna la Bucuresti seria de evenimente European Agile Tour. Patru experti in metodologiile Agile, cinci cursuri si patru luni in care programatorii vor invata de la cei mai buni traineri despre „agile software architecture”, Javasi.NET development, agile project management si despre sistemul Kanban.

Seria de cinci cursuri care vor avea loc la hotel Radisson Blu Bucuresti incepe pe 16 septembrie si este dedicata programatorilor IT, project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, responsabililor de operatiuni IT, analistilor de business, dar si celor care doresc sa-si eficientizeze modul de lucru.

Cel mai important eveniment al turului va avea loc pe 6 si 7 octombrie 2015 si il va avea ca trainer pe Simon Brown, Agile Guru in Agile Architecture. Participantii cursului Coding the Architecture vor avea ocazia sa discute direct cu Simon Brown, autor al „Software Architecture for Developers” si consultant independent pentru startup-uri si multinationale din peste 20 de tari.

Emilian Losneanu, Agile Coach, va sustine pe 1-2 octombrie cursul Agile Java Software Development, iar pe 5 si 6 noiembrie, Florin Bombeanu va sustine cursul Agile.NET Software Development.

Arie van Bennekum va sustine si ultimul curs al turului, Agile Project Management, pe 2 si 3 decembrie 2015. Agile Project Management este o modalitate de lucru foarte flexibila care permite gestionarea proiector in timpul si bugetul dat, avand un randament ridicat al investitiilor.

Datorita caracterului interactiv al evenimentelor, numarul de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele cinci cursuri este limitat. Inscrierile se fac pe pagina dedicata evenimentului – European Agile Tour. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, contactati reprezentantii Cegeka Romania la adresele de e-mail mircea.mihalache@cegeka.com si cristian.neacsu@cegeka.com.

Programul cursurilor:

16 septembrie 2015

Arie van Bennekum – Inscrieri Kanban Primer

1-2 octombrie 2015

Emilian Losneanu – Inscrieri Java Agile Software Development

6-7 octombrie 2015

Simon Brown – Inscrieri Coding the Architecture

5-6 noiembrie 2015

Florin Bombeanu – Inscrieri .NET Agile Software Development

2-3 decembrie 2015

Arie van Bennekum – Inscrieri Agile Project Management

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: