Stiri

Evenimentele Biz în 2018

21 dec. 2017 < 1 min

Evenimentele Biz în 2018

Reading Time: < 1 minut

Oamenii care schimbă lucrurile și care acționează sunt cei care au cu adevărat ceva de spus. Sunt cei care își asumă cu aceeași ușurință și succesele, și eșecurile, învățând din ele și fiind gata să împărtășească și altora experiența lor. Aceștia sunt cei pe care noi, echipa Biz, îi aducem sub lumina reflectoarelor nu doar în paginile revistei, ci și la evenimentele pe care le organizăm.

În 2018, ne vom continua misiunea de a aduce pe scena evenimentelor Biz oamenii de business, profesioniștii și inovatorii care vorbesc deschis despre idei, valori, strategii și oameni dincolo de profile seci de companie sau prezentări spectaculoase, dar fără substanță. Credem că evenimentele de business sunt oportunități excelente de a învăța, de a face networking și de a genera idei care să fie aplicate apoi în viața de zi cu zi.

Continuăm să abordăm domenii cu impact decisiv asupra mediului de business. Social media este un mediu în schimbare continuă, motiv pentru care continuăm Social Media Summit, dar și Social Media Camp, singura tabără de social media. Premiem oamenii și companiile care merită tot respectul nostru la Gala Valori de România, ajunsă la a treia ediție. Nu lipsesc evenimentele așteptate de profesioniști și antreprenori – Biz PR Conferece, Best Marketing (București și Cluj), ADN Antreprenor, BrandRo. Zilele Biz s-a transformat deja într-un adevărat festival de business, unde cele mai bune voci din afaceri și comunicare vin să împărtășească experiența lor.

Lista evenimentelor Biz din 2018 poate fi descărcată după completarea formularului următor:

[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true”]

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: