Stiri Tech

Procesoarele Intel Core, la a sasea generatie

2 sept. 2015 < 1 min

Procesoarele Intel Core, la a sasea generatie

Reading Time: < 1 minut

Noile procesoare din cea de-a sasea generatie a gamei Intel Core sunt mai rapide, dar au un consum mai mic de energie. Bazate pe noua microarhitectura Skylake pe 14 nm, noile procesoare ofera o performanta de doua ori si jumatate mai buna, o autonomie de trei ori mai mare a bateriei, o grafica de 30 de ori mai buna pentru gaming. De asemenea, noile modele de dispozitive pot avea jumatate din grosimea si greutatea celor aflate in prezent pe piata, pot porni mai rapid si avea o baterie care tine aproape toata ziua.

„Sistemele bazate pe noile procesoare au un grad mare de raspuns, performanta, autonomie si securitate crescute. De asemenea, permit experiente noi, precum logarea cu fata folosita drept parola sau un asistent personal care sa raspunda la vocea utilizatorului”, a declarat Kirk Skaugen, Vicepresedinte Senior si General Manager al Client Computing Group, Intel.

Procesoarele Intel Core M, care pot dubla performanta tabletelor premium, vor include modele Intel Core m3, m5 si m7 pentru a permite utilizatorilor sa isi gaseasca mai usor dispozitivul potrivit nevoilor lor.

Noua generatie de procesoare Intel aduce mai multe premiere pentru dispozitivele mobile: un procesor K deblocat pentru dispozitivele mobile, un nou procesor quad-core Intel Core i5, care ofera multitasking imbunatatit cu 60% si gama de procesoare Intel Xeon E3 pentru statii mobile de lucru.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: