Evenimente trecute

Evenimentele Biz in 2013

19 mai 2013 < 1 min

Evenimentele Biz in 2013

Reading Time: < 1 minut

Incepem anul cu lansarea noii liste de evenimente Biz pentru 2013. Avem cateva concepte noi, dar am pastrat si evenimentele cu care v-ati obisnuit pana acum si pe care suntem convinsi ca le asteptati.

Asa cum v-am obisnuit, Biz incepe anul 2013 in forta, cu cea de-a treia editie a proiectului international, prin care vom realiza o intreaga editie in New York, Silicon Valley si Washington D.C.

Pentru urmatoarele doua luni am pregatit doua premiere: prima editie a evenimentelor “Tech Intelligence Conference” si “Retail Revolution”. Retailul a fost o vedeta a ultimilor ani avand in vedere ca expansiunea, desi mult incetinita fata de anii de boom, a continuat, iar clasamentul marilor retaileri a cunoscut schimbari spectaculoase.

Mai multe despre evenimentul ‘Retail Revolution”, aici. Acesta este urmat de evenimente cu traditie pentru Biz, precum “Management 360”, ‘Marketing 360”, “Green Biz Forum”, “Top Social Brands” sau cea de-a douasprezecea editie a “Zilelor Biz”. Puteti vedea lista completa a evenimentelor aici.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: