Blog

Prima editie Social Media Summer Camp

10 iun. 2011 < 1 min

Prima editie Social Media Summer Camp

Reading Time: < 1 minut

Gata, avem detaliile pentru prima tabara de social media din Romania, evenimentul de vara din seria Biz dedicata social media marketing, din care fac parte Social Media Summit Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu.

Social Media Sumer Camp, 22 – 24 iulie, Pârâul Rece.

In patru editii de Social Media Summit si, mai ales, dupa High Impact Friends, am vazut cat e de importanta socializarea offline pentru succesul online. Am vazut cum s-au format puternice relatii de prietenie si cum au demarat campanii prin parteneriate intre branduri si bloguri.

Social Media Summer Camp va fi, dincolo de social media – si am pregatit un program intens de workshopuri si traininguri despre care vom da detalii in curand pe site-ul evenimentului – locul ideal in care brandurile si bloggerii interactioneaza direct timp de trei zile, intr-un mediu total neconventional.

Work hard, play hard!
Programul include cinci sesiuni de workshopuri si traininguri cu top 20 cei mai influenti bloggeri din Romania, actiuni pe grupuri de lucru, teme si interactiune peer-to-peer dar si traininguri, jocuri outdoor, foc de tabara si petreceri. Trei zile in care ne retragem in aerul tare de munte si invatam, ne distram si vorbim despre social media.

Numarul de participanti este limitat la 70 de persoane. Costul de participare este de 200 Euro + TVA /pers (companii) si 140 Euro + TVA /pers (bloggeri) si include full board accommodation – in camera dubla – timp de 3 zile (vineri – duminica), participare la traininguri, workshopuri si la trainingurile outdoor.

Deadline-ul de inscriere este 1 iulie 2011. Programul complet si speakerii evenimentului vor fi anuntati in curand pe www.bizforum.ro/smsummercamp iar pentru detalii ne puteti contacta aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: