Brand Focus

EXEC-EDU sprijină comunitatea de business, prin workshop-uri virtuale gratuite

apr. 3, 2020 2 min

EXEC-EDU sprijină comunitatea de business, prin workshop-uri virtuale gratuite

Reading Time: 2 minute

Compania de training EXEC-EDU a demarat o serie de workshop-uri virtuale gratuite pentru absolvenții și partenerii săi, care trec prin momente dificile generate de criza sanitară și intrarea în recesiune. 

Această acțiune început ieri, 1 aprilie, cu prima întâlnire adresată partenerilor EXEC-EDU, care a avut ca temă Design Thinking in a VUCA World – un workshop interactiv, bazat pe interacțiune și generare de idei utile legate de cele mai importante provocări ale momentului. Participanții, manageri de resurse umane din industrii precum FMCG, beauty, automotive, farma, HORECA, IT, servicii de consultanță, au parcurs, în echipe, pașii unui proces de Design Thinking. 

Următoarea întâlnire va fi adresată absolvenților EXEC-EDU și va aborda o temă de well-being – Obiceiuri sănătoase – temă la fel de utilă în contextul în care petrecem timpul în izolare, acasă.

Criza prin care trecem ne impactează și ne afectează grav, pe noi toți. Înțelegem perfect acest lucru, de aceea întreaga echipă EXEC-EDU se implică activ, punând expertiza și talentul lor la dispoziția comunității de business. Solidaritatea chiar poate face diferența în aceste zile și este mai necesară ca oricând, a declarat Lavinia Rașcă, director general EXEC-EDU.

EXEC-EDU se implică constant în acțiuni de responsabilitate socială. În ultimii ani, a acordat peste 25 de burse de studiu antreprenorilor și ONG-urilor din România. A organizat și a participat la conferințe și evenimente gratuite, sesiuni pro-bono de training în licee și facultăți. S-a implicat în proiecte de voluntariat pentru diverse organizații și fundații.

Comunitatea EXEC-EDU reunește peste 20,000 de cursanți în 20 de ani de existență. Unul din factorii importanți de diferențiere este experiența de business a echipei de 40 de traineri și experți. Aceștia s-au adaptat rapid la provocările perioadei pe care o traversăm prin training în mediul virtual, susținut online, cu ajutorul unei platforme specializate.

Informații suplimentare despre proiectele Exec-Edu: 0722617208, Oana Scarlat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: