Brand Focus Lifestyle

HR SmART Conference sau cum să îmbini istețimea și arta în organizaţia ta

10 oct. 2019 2 min

HR SmART Conference sau cum să îmbini istețimea și arta în organizaţia ta

Reading Time: 2 minute

Pornind de la întrebările “Cum pot obține companiile un avantaj competitiv în aceste vremuri complexe și complicate?” sau “Cum poate deveni funcțiunea de HR mai relevantă în cadrul organizațiilor?”, întrebări la care încearcă să găsească răspuns numeroși directori de companii, manageri, antreprenori și oameni de Resurse Umane, pe 30 octombrie, la Crowne Plaza București va avea loc cea de-a 15-a ediție a Conferinței Naționale HR Club, HR SmART.

Răspunsul propus de organizatori este acela de a îmbina istețimea și arta prin concepte inovatoare ca Smart Simplicity, crearea scenariilor de viitor fără a pierde starea de fapt a funcțiunii de HR în România. Astfel, agenda evenimentului este una extrem de variată și dinamică:

Prima parte a zilei se va concentra pe dezbaterea subiectelor pentru HR-ul românesc:

Panel: Starea funcţiunii de HR în România

După 30 de ani de la înființare, HR Club propune o evaluare a stării funcțiunii de HR la noi în țară, din perspectuva gradului de maturitate, a agilității și a poziționării în organizație. Așadar, HR Director – IMSAT/Groupe SNE, Gabriel Mățăuan, va prezenta rezultatele unui studiu asupra funcţiunii de resurse umane în organizaţiile care activează în Romania.

Totodată, Wilson Wong, Head of Insights and Futures – Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD), va vorbi despre traseul de carieră a profesioniștilor de HR din România.

Sesiune Keynote cu Yves Morieux: Smart Simplicity – 6 Simple Rules

Yves Morieux, Senior Partner & Managing Director – Boston Consulting Group şi consultant în domeniul transformării corporaţiilor, propune abordarea Smart Simplicity- 6 reguli isteţe care vin în sprijinul companiile de a gestiona complexitatea nu prin prescrierea unor comportamente specifice, ci prin crearea unui context în care apar comportamente optime.

Cea de-a doua parte a zilei se va împărți în 3 sesiuni paralele:

Masterclass: The Social Science in Smart Ways of Working cu Yves Morieux

Liderii de business sunt în căutare de noi modalități de organizare, implementare sau conducere, odată cu noi soluţii de recrutare, dezvoltare şi menţinere a angajamentului oamenilor, totul pentru a face față schimbărilor

Această sesiune va ajuta la trecerea în revistă, într-o manieră practică, a stadiului actual al ştiinţelor sociale şi comportamentale şi a modului în care practicile din domeniul resurselor umane pot beneficia de aceste rezultate.

State of the ART HR Processes Marketplace

Este locul în care vei regăsi exemple de procese de HR flexibile, inovatoare, din companii active în România. O ocazie extraordinară de a face schimb de bune practici cu profesionişti din alte organizaţii. Cele 6 procese prezentate, alese pe baza rezultatelor studiului Starea funcţiunii de HR în România, vor fi: Recrutare, Învăţare şi Dezvoltare, Managementul Talentelor, Digital HR, Managementul Performanţei şi Brandul de Angajator.  

Workshop: Taking the Long-view – Introduction to Futures Thinking cu Wilson Wong

Acest workshop reprezintă o introducere în ştiinţa scenariilor de viitor, îndeosebi atunci când există multe necunoscute şi este nevoie de o viziune pe termen lung. Sesiunea oferă oportunitatea de a învăţa despre două tehnici de elaborare de scenarii de viitor şi despre aplicarea scenariilor de viitor în planificarea strategică a forţei de muncă.

Pe tot parcursul zilei, participanţii vor putea vizita standurile HRSmART EXPO, locul unde se găsesc cele mai noi produse şi servicii destinate profesioniştilor de HR. Anul acesta, în premieră, o parte dintre expozanţi vor susţine prezentări în format 20 de slide-uri x 20 de secunde pe HR SmART EXPO STAGE.

Mai multe informaţii despre HR SmART Conference se pot obţine aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: