Brand Focus Lifestyle Tech

Experiența Huawei Watch GT2 pentru persoanele cu un stil de viață activ

21 nov. 2019 3 min

Experiența Huawei Watch GT2 pentru persoanele cu un stil de viață activ

Reading Time: 3 minute

Dacă ești o persoană activă, chiar pasionată de sport, dar mereu conectată la ceea ce contează, Huawei Watch GT2 este smartwatch-ul care oferă o experiență unică de utilizare și instrumente extrem de utile pentru un stil de viață dinamic și sănătos.

Performanță unică a bateriei

Performanța unui ceas inteligent se măsoară nu doar în multitudinea de funcții oferite, ci și în felul smart în care gestionează una din principalele probleme ale lumii conectate moderne – durata de viață a bateriei. Huawei Watch GT 2 punctează decisiv și la acest capitol, printr-un nou algoritm inteligent 2.0 de economisire a energiei combinat cu chipset-ul integrat Kirin A1. Algoritmul poate identifica în mod inteligent acțiunile utilizatorului în diferite situații, cum ar fi statul în picioare, simpla purtare sau sportul și ajustează consumul de energie pentru un echilibru perfect între performanță și consumul de energie.

Astfel, în timpul utilizării zilnice standard, autonomia crește cu 20% datorită modului dual inteligent Bluetooth de economisire a energiei, iar durata de viață a bateriei se îmbunătățește cu 15% în timpul monitorizării inteligente a frecvenței cardiace. Modelul Huawei Watch GT 2 de 46 mm poate să funcționeze continuu până la două săptămâni, atât cu monitorizarea inteligentă a frecvenței cardiace, cât și cu funcțiile de notificare pentru apeluri și apeluri Bluetooth cu utilizare săptămânală de până la 30 de minute, redare de muzică de până la 30 de minute, până la 90 de minute de exerciții și folosirea modului științific de somn pe timpul nopții. În modul clasic, modelul Huawei Watch GT 2 de 42 mm poate funcționa continuu până la o săptămână. În plus, smartwatch-ul beneficiază de o soluție revoluționară de încărcare.

Management complet al sănătății

Noul smartwatch de la Huawei oferă informații despre starea fizică pe tot parcursul zilei, pentru a-și ajuta utilizatorul să dezvolte obiceiuri și stiluri de viață sănătoase. Pe lângă informații despre numărul zilnic de pași, caloriile consumate și de câte ori se ridică în picioare într-o zi, Huawei Watch GT 2 realizarea și monitorizarea bradicardiei și a insuficienței cardiace.

Tehnologia Huawei TruRelax™ ajută utilizatorii să se relaxeze prin înregistrarea valorilor HRV (variabilitatea ritmului cardiac) și oferă feedback referitor la nivelul acestora de stres. Urmărirea somnului este realizată prin sistemul TruSleep™ 2.0.

Performanță pentru pasionații de sport

Fiecare sport are caracteristicile sale și un smartwatch cu adevărat inteligent trebuie să poată percepe aceste diferențe. Huawei Watch GT2 este compatibil cu 15 sporturi și poate, de exemplu, face diferența între înot în bazin și în ape deschise, poate urmări stilul de înot, numărul de mișcări ritmice, SWOLF-ul, distanța, timpul, caloriile și viteza, înregistrând toate datele.

Pentru cei pasionați de drumeții sau trail running, smartwatch-ul oferă date foarte precise legate de altitudine, barometru, direcție (folosind busola) și o redare 3D a oricărui traseu. Și aici se remarcă performanțele bateriei – modelul de 46 mm are o durată de viață a bateriei de 30 de ore în modul sport cu GPS, în timp modelul de 42 mm ajunge la 15 ore, ideal pentru persoanele active.

Design și conectivitate

Huawei Watch GT2 vine în două dimensiuni de carcasă. Cea de 46 mm este disponibilă în versiunile Sport Edition și Classic Edition, iar cea de 42 mm în versiunile Classic Edition și Elegant Edition. Designul actualizat, minimalist și unisex, oferă un ecran full-screen, din sticlă 3D, fără margini, de tip all-in-one. Smartwatch-ul poate deveni rapid asistentul utilizatorului, fiind compatibil cu funcții precum apelarea Bluetooth, redarea muzicii din device, notificarea mesajelor.

Mai multe detalii despre specificațiile tehnice ale smartwatch-ului Huawei Watch GT2 pot fi găsite aici.

Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât și în magazinele partenerilor oficiali din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: