Marketing Stiri

Experiment muzical: Carla’s Dreams și COMA

13 dec. 2016 2 min

Experiment muzical: Carla’s Dreams și COMA

Reading Time: 2 minute

Carla’s Dreams și COMA fac schimb de piese și lansează două noi videoclipuri în cadrul  experimentului J&B Blending Spirits. Aceasta este cea de-a doua ediție a a campaniei Blending Spirits, pusă în scenă de J&B.

Carla’s Dreams interpretează piesa ”Document” a trupei COMA, premiată în cadrul galei Metalhead Alternative Awards. Iar trupa COMA a ales să interpreteze ”Sub pielea mea #eroina”, pe acorduri mult mai ritmate decât varianta originală.

Noul videoclip Carla’s Dreams – Document

”Ne-a plăcut textul piesei ”Document” care, presupunea în viziunea noastră, o diversitate de posibilități de a reface sau de a adăuga ceva. Și pentru că nu mereu ”place” poate fi argumentat și orice raționalizare în acest sens este în plus în acest caz. COMA este, și pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

Noul videoclip COMA – Sub pielea mea #eroina

„Când a venit propunerea acestei colaborări din partea J&B, o parte din trupă a zis „NO F…N WAY!” :)), nefiind un gen de muzică pe care-l ascultăm în mod normal… Apoi am analizat puțin situația și ne-a plăcut mult provocarea. Am ascultat câteva piese reprezentative de la Carla’s și ne-am zis hai că o să fie interesant, hai să vedem cum o să sune. Alegerea piesei a fost și asta cu peripeții și ne-am gândit că dacă tot o facem, hai să o facem pe cea mai populară și poate cea mai puțin îndrăgită de publicul nostru, ca să fie cât mai dificil de transformat, astfel încât să sune a COMA. Am găsit un riff de chitară cool și apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca să îi dăm o semnificație ușor schimbată, dar cu toate astea să și păstrăm firul roșu al piesei originale. Ne place mult ce a ieșit. Să sperăm că o să vă placă și vouă. N-are cum să nu vă placă, a ieșit cam tare! Ladies & Gents, vă invităm la dans!”, declară Dan Costea, membru în trupa COMA.

În prima parte a campaniei, artiștii care au acceptat  provocarea J&B Blending Spirits au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Vița de Vie & Delia. În prezent, campania J&B Blending Spirits este cea mai vizualizată campanie online din istoria digitală a României, totalizând peste 9 milioane de vizualizări și 100 de milioane de impresii.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: