Evenimente parteneri Stiri

ICF România continuă seria de întâlniri cu personalități din industria coaching-ului internațional

26 feb. 2021 2 min

ICF România continuă seria de întâlniri cu personalități din industria coaching-ului internațional

Reading Time: 2 minute

Anul 2021 a început, iar provocările continuă.

➣ Cum îți susții angajații să vadă oportunitățile în această perioadă?
➣ Cum îți inspiri colegii să găsească soluții în loc să vadă probleme?
➣ Cum generezi în companie o mentalitate bazată pe creștere și inovație, indiferent de incertitudinile din piață?

La începutul unui an marcat de incertitudini, companiile responsabile se preocupă de educarea și inspirarea angajaților, astfel încât oamenii lor să fie capabili să aplice noi viziuni, generând rezultate excepționale, indiferent de ce se întâmplă în exterior.

Federația Internațională de Coaching (ICF), Capitolul din România vine în întâmpinarea mediului de business din România cu o serie de întâlniri cu personalități remarcabile din lumea leadership-ului și din industria coaching-ului internațional, susținute în cadrul Conferinței Anuale ICF Romania.

Cei 12 speakeri prezenți pe scena virtuală a Conferinței aduc viziuni și perspective din viitor către prezent și se adreseză în special liderilor, antreprenorilor, specialiștilor din Resurse Umane, coach-ilor profesioniști.

„Things that are unconfortable make us rewire our brain” (“Situatiile/lucrurile care sunt inconfortabile ne conecteaza/revigoreaza creierul”), a spus Marcia Reynolds, MCC ICF, în sesiunea pe care a susținut-o in pe 23 Februarie , în prima zi a Conferinței ICF România 2021.

Promovarea coachingului profesionist este unul din motivele pentru care echipa ICF România, suntem aici și investim timp și energie pentru dezvoltarea României prin Coaching.

Conferința Anuală ICF România a început marti, 23 Februarie, experiența de învățare continuă pana vineri 26 Februarie, ora 20.00! Inregistrarile vor fi in platforma pana pe 31 Martie.

Conferința Anuală ICF Romania se desfășoară online în perioada 23 – 26 februarie 2021 și evenimentele răman înregistrate în platformă pană pe 31 Martie pentru a putea fi vizionate și de cei care în această perioadă au agenda plină.

Economia se schimbă fie că tu te adaptezi sau nu. Conform unui studiu realizat de ICF la nivel mondial, 4 din 5 companii au inclus în strategia lor să dezvolte abilitățile liderilor prin coaching.

Iată doar câteva titluri și speakeri din agenda Conferinței:

  • Dr. Marcia Reynolds, Master Certified Coach: ”Cum să te simți confortabil în necunoscut”
  • Avid Buit, Master Certified Coach: ”Leadership coaching și personalitatea narcisică”
  • Laura Re Turner:  ”Atinge agilitatea în business prin coaching sistemic de echipă”
  • Dr. Krister Lowe (psiholog socio-organizațional): ”Accelerarea procesului de coaching de echipă”
  • Kirsten Dierolf, Master Certified Coach: ”Abilitățile de Team Coaching în practică”

Poți accesa agenda conferinței pe pagina oficială a evenimentului AICI.

Pentru înscriere la cel mai important eveniment al coaching-ului profesionist din România organizat de ICF pentru antreprenori, lideri, profesioniști în domeniul dezvoltării oamenilor, accesează direct acest linK.

https://myconnector.ro/virtual/conferinta-icf-romania-2020-2021/619/register

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: