BizRemote by certSIGN Companii OPEN FOR BUSINESS Stiri

Extindere în pandemie. Subway România deschide un nou restaurant în Bistrița

dec. 21, 2020 2 min

Extindere în pandemie. Subway România deschide un nou restaurant în Bistrița

Reading Time: 2 minute

Numărul restaurantelor Subway în România crește la 38 după ce Subway a anunțat deschiderea unui nou restaurant în Bistrița, Viișoara, restaurant care poartă amprenta noului concept Fresh Forward Décor.

În România există în prezent 5 restaurante cu acest nou decor, urmând ca, în viitor, toate restaurantele existente să fie renovate cu acest design, anunță compania, într-un comunicat de presă.

„Deși este o perioadă foarte dificilă și instabilă pentru domeniul nostru de activitate, continuăm planul de expansiune în România și deschidem un nou restaurant Subway® în stația de carburanți Petrom Viișoara, Bistrița. Dorim să le oferim clienților opțiunea de a servi un sandviș si o cafea după ce alimentează, respectând toate normele de siguranță si distanțare socială. Astfel de locații sunt ideale pentru cei care călătoresc și doresc să servească rapid o masă caldă. Produsele noastre pot fi servite cu ușurință la pachet, un lucru foarte important în această perioadă. După ce am optimizat meniul în ultimii ani lansând constant produse noi, la finalul lunii octombrie, am introdus în meniul tuturor restaurantelor Subway din țară, cartofii crocanți, copți în cuptoarele noastre, pentru a satisface cerințele și așteptările clienților. Credem foarte mult în conceptul revoluționar Fresh Forward Décor și mizăm pe implementarea acestuia în întreaga noastră rețea”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Restaurantul Subway din Bistrița a fost construit în doar 3 luni și jumătate, investiția totală fiind de 250.000 euro, în acest buget fiind incluse construcția clădirii precum și amenajarea și utilarea restaurantului cu toate echipamentele necesare operării.

Într-o perioadă în care în zona Horeca sunt disponibilizări masive, prin acest restaurant, Subway® a creat 15 noi locuri de muncă.

„Sănătatea și siguranța personalului și a oaspeților noștri a fost întotdeauna o prioritate pentru noi. Urmăm standarde operaționale foarte stricte: spălăm frecvent mâinile și purtăm mănuși atunci când pregătim mâncarea; curățăm și dezinfectăm regulat suprafețele de contact, cum ar fi mânerele ușilor, casele de marcat, POS bancar, zonele de luat masa și toaletele. Ne-am mărit standardele de siguranță cu următoarele acțiuni: am îndepărtat coșurile/tăvile de servire din restaurantele noastre, iar paiele, paharele și capacele sunt disponibile numai la cerere; recomandăm oaspeților noștri plata cu cardul; monitorizăm constant starea de sănătate și temperatura angajaților noștri; menținem și respectăm distanța socială; purtăm măști de protecție pentru sănătatea noastră și a celor din jur. În plus, oferim oaspeților noștri soluții pentru dezinfectarea mâinilor pe tot parcursul vizitei lor în restaurantele noastre”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

Obiectivul Subway pentru anul următor este să continue deschiderea de restaurante Fresh Forward Decor, primele locații fiind Petrom Sibiu, Petrom Afumați și Centrul Comercial Afi Ploiești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: