Marketing Stiri

Extindere in Republica Moldova

6 mai 2015 < 1 min

Extindere in Republica Moldova

Reading Time: < 1 minut

Action Global Communications a deschis un birou propriu in Chisinau. Biroul este condus de Anna Moghilda, Country Director, cu experienta in relatii publice in Moldova de peste zece ani. Anna a lucrat cu clienti internationali ai locali, din sectorul public ai privat si a derulat programe de comunicare pentru organizatii precum Delegatia UE in Republica Moldova, UNDP Moldova sau Fundatia Europeana de Formare.

Action Global Communications s-a infiintat in Chisinau in 2014 si ofera servicii integrate de PR si marketing, cu accent pe comunicare corporate si comerciala, evenimente, relatii cu mass-media, public affairs, managementul crizelor, digital PR, monitorizare media si analiza de piata.

De la deschiderea biroului, Action Global Communications Moldova a dezvoltat proiecte precum UN Women Moldova, GirlsGoIT pentru ONG-ul Tekedu, Summitul Moldova ICT si Hospice Angelus. In ultimii sase ani, Action Global Communications a gestionat in Moldova programul de comunicare al Centrului de Informare al Vecinatatii Europene (ENPI).

Action Global Communications are sediul central in Cipru si este prezenta in tari din Europa Centrala si de Est, Balcani, in tarile Baltice, Rusia, tarile CIS, Asia Centrala, Orientul Mijlociu, nordul Africii si estul Mediteranei. In Romania, agentia are peste 15 ani de experienta si ofera servicii de consultanta in comunicare ai relatii publice pentru companii precum: Alstom, Boehringer Ingelheim, Comisia Europeana, Enel, GTS Telecom, IMMOFINANZ Group, OMV Petrom Marketing, Porsche Finance Group sau Thomsons Online Benefits.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: