fbpx
BizRemote Companii Tech

Facebook cumpără platforma Giphy pentru 400 de milioane de dolari1 min

15/05/2020 < 1 min read

Facebook cumpără platforma Giphy pentru 400 de milioane de dolari1 min

Reading Time: < 1 minut

Facebook a achiziționat platforma Giphy, serviciul polar de animații GIF, într-o tranzacție surpriză, pentru o sumă apropiată de 400 de milioane de dolari, potrivit site-ului Business Insider.

Această achiziție, una dintre cele mai mari tranzacții ale Facebook în ultimii ani, îi va oferi companiei un control important asupra unui instrument foarte popular printre utilizatorii diverselor aplicații, dar în aceleși timp va oferi și date foarte valoare despre comportamentul consumatorilor,

Giphy, un startup fondat în 2013 în New York, va fi integrat în echipa Instagram, a anunțat Facebook. Compania a mai spus că librăria vastă de Gif-uri a lui Giphy va fi în operată separat.

Momentul achiziției – în timpul pandemiei – i-a permis Faceboook să achiziționeze Giphy la un preț foarte bun. În 2015, Facebook a mai încercat să cumpere platforma de GIF-uri, dar făcă succes, potrivit CNBC.

One Comment
  1. […] – Facebook cumpără platforma Giphy pentru 400 de milioane de dolari– Facebook Messenger Rooms e valabil pentru toată lumea. E un fel de Zoom sau Skype în interiorul aplicației de Facebook Messenger. Dar au adăugat-o și în WhatsApp în anumite țări. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *