Companii Stiri

Fares – certificare pentru siguranța alimentului și calitate

26 sept. 2016 2 min

Fares – certificare pentru siguranța alimentului și calitate

Reading Time: 2 minute

Fares Orăștie, cel mai mare producător român de ceaiuri și remedii din plante medicinale, anunță recunoașterea calității produselor sale la nivel internațional, precum și creșterea popularității în rândul românilor.

Compania a obținut certificarea sistemului de management al sigurantei alimentului in conformitate cu standardul ISO 22000:2005 (HACCP) pentru fluxul de ceaiuri, precum și recertificarea sistemului de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2008 pentru întreg grupul de firme Fares, ambele atestări aducând garanții suplimentare pentru calitatea și siguranța produselor Fares. Organismul de certificare este TUV RHEINLAND ROMANIA, filială a Grupului German TUV Rheinland, cu sediul în Koln, Germania.

Dubla certificare reflectă responsabilitatea companiei față de consumatori și conformitatea cu cerințele autorității de reglementare, precum și cu cele agreate de clienți în legătură cu siguranța alimentelor.

“Satisfacția și siguranța consumatorilor sunt extrem de importante pentru compania noastră. De aceea,  ne asigurăm în permanență că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Respectăm oamenii, natura și tot ceea ce facem și ne bucurăm să vedem că acest lucru nu trece neobservat. Anul acesta, Fares a urcat 20 de poziții în topul celor mai puternice 100 de branduri românești, fiind singura companie de ceaiuri și suplimente alimentare care face parte din acest clasament. Prezența permanentă în acest top reflectă recunoașterea calității produselor Fares și aprecierea consumatorilor față de brand, analizate în cadrul unui studiu de specialitate realizat în luna august 2016”, a declarat Ana-Maria Constantin, Manager Comunicare Fares.

Fares se află pe locul 19 în topul “100 cele mai puternice branduri românești”, realizat de Revista Biz pe baza unui studiu al Unlock Market Research.

Fares are o experiență de 87 de ani în prelucrarea plantelor naturale, dezvoltând cu atenție tehnologiile care stau la baza a peste 400 de ceaiuri și produse din plante medicinale. Povestea Fares a renăscut în 1929 la poalele Sarmisegetuzei, prin munca farmacistului Andrei Farago, pionierul fitoterapiei românești.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: