Companii Stiri

Romanii cheltuie mai mult pe mancarea online in 2015

19 ian. 2015 < 1 min

Romanii cheltuie mai mult pe mancarea online in 2015

Reading Time: < 1 minut

Comanda medie de mancare plasata online se situeaza in prezent la circa 15 euro, fata de 10 euro, valoarea cosului mediu din 2014, arata datele platformei online de comenzi de mancare foodpanda.ro.

Potrivit oficialilor, cosul mediu plasat online in ianuarie 2015 este cu 50% mai mare fata de media celui inregistrat anul trecut. Comanda medie foodpanda.ro se ridica la 15 euro incepand din noiembrie 2014 si se mentine la inceputul anului, reprezentantii companiei estimand ca va inregistra un trend crescator pe parcursul anului.

Cele mai populare preparate sunt din bucataria internationala, bucurestenii situandu-se pe primul loc in topul comenzilor pe platforma foodpanda.ro, urmati de clujeni si timisoreni.

”Odata cu cresterea numarului de restaurante din platforma si a increderii in comenzile online de mancare, romanii si-au extins si preferintele culinare, au inceput sa aleaga inclusiv preparate mai deosebite, fapt care se regaseste in cresterea valorii medii a comenzilor”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 350 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati si Sibiu, fiind lider de piata pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mancare din Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: