BizRemote by certSIGN Stiri

Farmec pregătește cinci noi produse dezinfectante

17 mart. 2020 < 1 min

Farmec pregătește cinci noi produse dezinfectante

Reading Time: < 1 minut

Producătorul de produse cosmetice și de curățenie, Farmec, reacționează la nevoia de produse dezinfectante de pe piață. Compania a solicitat Ministerului Sănătății autorizarea a cinci produse dezinfectante, pentru mâini și suprafețe.

Pentru că procedura obișnuită de autorizare a noilor produse dezinfectante poate dura până la trei luni, Mircea Turdean, directorul general, Farmec, a făcut demersuri la Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei, pentru a grăbi procesul și a putea umple golul de pe piață.

„Farmec dispune de capacităţi de producţie, linii tehnologice de înaltă productivitate în realizarea de dezinfectanţi de mâini şi suprafeţe, precum și de o forţă de distribuţie proprie, constituită dintr-o flotă importantă de maşini mari, camioane, maşini mici de livrare, şi sute de agenţi în toată ţara”, declară Mircea Turdean.

În această perioadă, dezinfectantele se numără printre categoriile de produse ale căror lipsă este resimțită cel mai mult în supermarketuri, farmacii și magazinele stradale.

Foto: ID 175564687 © David Munoz Gonzalez | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: