Companii Stiri Tech

Fēnix 6X Pro Solar, primul ceas Garmin cu opțiunea de încărcare solară

13 sept. 2019 3 min

Fēnix 6X Pro Solar, primul ceas Garmin cu opțiunea de încărcare solară

Reading Time: 3 minute

Garmin International anunță disponibilitatea seriei fēnix 6 pe piața de la noi din țară, serie cuprinzând ceasul multisport cu GPS care aduce display-uri mai mari, performanțe inovatoare, o durată de viață a bateriei crescută, precum și primul model solar Garmin.

În România, seria fēnix 6 este disponibilă la prețuri începând de la 2.817 lei, doar la partenerii autorizați.

Seria de ceasuri multisport cu GPS cuprinde funcția Power Manager, pentru o durată crescută de viață a bateriei, PacePro, care permite alergătorilor să compenseze variațiile de elevație și cel mai mare display rotund de la Garmin. Totodată, versiunea de top Fenix 6X Pro Solar include o nouă tehnologie solară incorporată.

fēnix 6X Pro Solar

 “Seria fēnix 6X Pro Solar redefinește așteptările, datorită tehnologiei, dar și elementelor de design, create pentru orice tip de aventură”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager, Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Fēnix 6X Pro Solar este primul ceas Garmin cu opțiunea de încărcare solară, dotat cu Power Glass, o lentilă transparentă care se încarcă de la lumină și folosește energia solară pentru a crește durata de viață a bateriei.

Modelele fēnix 6X și 6X Pro Solar au un design aparte, un display de 1,4 inch care este vizibil în lumina soarelui și este mai mare cu 36% decât cel al seriei anterioare. Performanța bateriei în modul smartwatch este de 21 de zile, la care se adaugă 3 zile atunci când sunt folosite capabilitățile solare.

fēnix 6 Series Pro & Sapphire

Modelele fēnix 6 și fēnix 6X au fost realizate astfel încât să asigure confortul încheieturii, oferind totodată display-uri mai mari, de 1,3 inch, respectiv 1,4 inch. De asemenea, au fost introduse noi culori pentru brățările cu sistem QuickFit din nylon și silicon iar ediția Sapphire adaugă durabilitatea ecranului rezistent la zgârieturi.

Seria fēnix 6 introduce PacePro, care vine în întâmpinarea alergătorilor care vor să-și mențină strategia de alergare, oferindu-le ghidaje personalizate de-a lungul unei curse. Își pot crea planuri direct din ceas, înainte de antrenament, folosind Garmin Connect sau Garmin Connect Mobile.

Seria are preinstalată harta Topo Europe și cuprinde hărți de ski pentru peste 2.000 de resorturi din întreaga lume, precum și 41.000 de terenuri de golf. În România sunt disponibile hărți pentru Azuga, Poiana Brașov, Ski Resort Transalpina și Straja.

Ceasul poate stoca până la 2.000 de melodii, sincronizate prin diferite platforme de streaming audio.

Power Manager oferă numeroase profiluri de activitate și senzor VO2 max, cu estimate și status de antrenament ajustate în funcție de căldură și altitudine.

Toate device-urile includ senzorul de puls, monitorizarea nivelului de stres, măsurarea pulsului subacvatic și Pulse Ox4, care susține o monitorizare avansată a somnului și aclimatizarea la altitudine.

Body Battery este funcția inovatoare care permite vizualizarea nivelului de energie a corpului în orice moment, fiind de mare ajutor pentru programarea antrenamentelor sau a perioadelor de repaos sau somn. Funcția folosește și interpretează informații legate de stres, variabilitatea pulsului, somn și activitate și demonstrează impactul pe care îl au zilele anterioare asupra stării generale.

Cu ajutorul seriei fēnix 6 utilizatorii sunt mereu conectați datorită alertelor la încheietură, pentru apeluri, mesaje și emailuri. Toate modelele includ funcția Garmin Pay.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: