Companii Finanțe Stiri

Parteneriat MasterCard – Uber pentru plati cu cardul de pe mobil

21/03/2016 2 min read

Parteneriat MasterCard – Uber pentru plati cu cardul de pe mobil

Reading Time: 2 minute

MasterCard si Uber au semnat un parteneriat dedicat promovarii platilor cu cardul efectuate prin intermediul dispozitivelor mobile.

Promotia, care se va derula intre 21 martie si 21 iunie 2016, poate fi accesata prin simpla introducere a codului promotional DENEPRETUIT in contul sau in aplicatia Uber, la sectiunea Promotii. Astfel, noii utilizatori Uber vor beneficia de un discount de 15 lei pentru fiecare dintre primele trei curse platite cu cardul lor MasterCard.

MasterCard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume si Uber, unul dintre cele mai valoroase startup-uri la nivel international, au lansat aceasta promotie cu scopul de a oferi un imbold platilor mobile in Romania, o tendinta in crestere la nivelul pietei, arata compania, intr-un comunicat de presa. Utilizarea tot mai extinsa a telefoanelor mobile deschide noi orizonturi de interactiuni pentru consumatori, iar platile mobile reprezinta un element esential in dezvoltarea acestor interactiuni, in contextul in care consumatorii sunt tot mai interesati de mobilitate, confort si siguranta.

“Parteneriatul dintre MasterCard si Uber pentru promovarea platilor mobile in Romania marcheaza o extensie organica a viziunii si strategiei celor doua companii, pentru care experienta consumatorului, precum si utilizarea tehnologiei si a inovatiei sunt esentiale. Le multumim partenerilor nostri pentru ca ne sustin activ in valorificarea potentialului pietei platilor digitale pe plan local. Platile mobile se afla pe o traiectorie ascendenta, marcand una dintre evolutiile accelerate in ecosistemul global platilor digitale in ultimii ani, iar efectele acestei tendinte se reflecta si asupra comportamentului consumatorilor din Romania, care incep sa exploreze si sa constientizeze beneficiile platilor digitale mobile, unice in materie de eficienta, securitate si confort”, a declarat Gabriel Ghita (foto), Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

„Plata electronica prin card este o parte esentiala din experienta pe care o au pasagerii si soferii parteneri Uber. Parteneriatul cu Mastercard este unul strategic pentru noi, in efortul continuu de a promova avantajele platilor digitale si ale tehnologiei, in general. Dincolo de un mod simplu si convenabil de a plati, plata prin card ofera o transparenta totala a tranzactiilor si mai multa siguranta – doua aspecte de nepretuit la Uber”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Noii utilizatori ai serviciului Uber care isi inregistreaza cardul MasterCard si introduc codul promotional DENEPRETUIT in contul lor Uber sau in sectiunea Promotii a aplicatiei Uber, intre 21 martie si 21 iunie 2016, vor beneficia automat de promotie. Discountul de 15 lei va fi aplicat instant la momentul finalizarii cursei si efectuarii platii, pentru primele trei curse platite prin intemediul unui card MasterCard. In cazul in care valoarea calatoriei cu Uber depaseste valoarea de 15 lei, utilizatorul va plati doar diferenta, in timp ce daca valoarea calatoriei este mai mica de 15 lei, cursa va fi considerata gratuita.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă