Lifestyle Stiri

Finala Salonul Calului, intre 24 – 27 septembrie

3 sept. 2015 < 1 min

Finala Salonul Calului, intre 24 – 27 septembrie

Reading Time: < 1 minut

Circuitul Salonul Calului isi desfasoara Finala in perioada 24 – 27 septembrie 2015 si marcheaza astfel inchiderea calendarului competitional al clubului de echitatie Equestria, din Tancabesti. Finala Salonul Calului ofera publicului un program complex, ce include patru zile de competitii sportive, dar si un spectacol nocturn, „Seara Cailor”.

Ajuns la cea de-a IV-a editie, Salonul Calului integreaza anul acestea alte doua competitii sportive, atat de sarituri peste obstacole, cat si de dresaj. Calendarul competitional al clubului Equestria este completat de Finala Romanian Grand Prix, desfasurata in perioada 17 – 20 septembrie si de Cupa FEI Challenge Dresaj, competitie care va avea loc intre 22 – 23 septembrie.

Pe parcursul competitiilor ecvestre, vor fi arbitri internationali din Luxemburg, Italia, Brazilia si Mexic.

Finala Circuitului Salonul Calului debuteaza pe 24 septembrie, iar timp de patru zile, cai si calareti din toata tara vor participa la 15 probe de sarituri peste obstacole, cu niveluri diferite de dificultate. Printre cele mai interesante si spectaculoase probe din competitie se regasesc: „Ride & Bike”, o proba de nivel C, „Parcursul American”, proba de nivel D, precum si cea mai dificila proba, de nivel B, Trofeul Jockey Club Roman. Acestea vor fi completate de probele pentru copii, amatori, cai si sportivi debutanti. Finala Circuitului Salonul Calului si totodata, seria concursurilor organizate de Equestria in acest an, se incheie cu Finala Campionatului National de Forta, o proba extrem de dificila, in cadrul careia „Zidul” se inalta succesiv, putand sa depaseasca chiar si 2 m.

Valoarea totala a premiior pentru intregul Circuit Salonul Calului se ridica la 150.000 lei.

Biletele pentru Finala Circuitului Salonul Calului sunt disponibile in reteaua Eventim sau la baza hipica Equestria din Tancabesti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: