Companii Stiri

First Care, analize medicale complete fără trimitere

1 nov. 2019 2 min

First Care, analize medicale complete fără trimitere

Reading Time: 2 minute

7 din 10 români sunt diagnosticați și tratați în baza rezultatelor analizelor de laborator, potrivit reprezentanților Signal Iduna. Astfel, Safety Broker, Signal Iduna şi Synevo lansează First Care, un produs inovator pe piața asigurărilor de sănătate care acoperă necesitatea controlului anual de rutină şi riscul de îmbolnăvire, utilizând tehnologia digitală.

La începutul anului 2019, Signal Iduna a lansat o nouă generaţie de produse de asigurări de sănătate individuale, simple, adaptate nevoilor pieţei locale şi cu emitere 100% digitală.

Cu First Care oricine își poate face un set complet de analize medicale fără trimitere, dar și analize ulterioare în cazul în care apar probleme de sănătate și există recomandarea medicului în acest sens.

“Controalele anuale de rutină contribuie la prevenirea și tratarea cu succes a unui număr mare de afecțiuni descoperite în faze incipiente. Synevo se alătură acestui parteneriat cu o rețea de 114 centre de recoltare amplasate în peste 50 de orașe din țară. Probele sunt prelucrate în laboratoare moderne din București și din țară, care permit stabilirea unui diagnostic sigur într-un interval minimum de timp. Vom continua să ne implicăm în parteneriate de acest tip și să investim în extinderea regională, gama de servicii oferite și în educația medicală continuă a echipei noastre”, a declarat Laurențiu Luca, director general, Synevo România.

La finalul lui 2018, Synevo România, parte din Medicover, administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, realizând aproximativ 16 milioane de teste.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între Signal Versicherungen, Dortmund și Iduna NOVA Group, Hamburg. În prezent, Signal Iduna este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elveția și România.

Pe piața locală, operațiunile Grupului Signal Iduna au început în iunie 2008, având ca principală direcție asigurările private de sănătate, oferind totodată produse competitive și pe liniile de asigurări de viață și asigurări de accident.

Foto: © Oksana Krasyuk | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: