Stiri

Florin Cîțu se laudă cu rata inflației din România de doar 2.7%

20 mai 2021 < 1 min

Florin Cîțu se laudă cu rata inflației din România de doar 2.7%

Reading Time: < 1 minut

România este pe locul şase în Uniunea Europeană cu o rată a inflaţiei de 2,7%, a declarat, joi, prim-ministrul Florin Cîţu, adăugând că în guvernarea PSD acest indicator a fost cel mai ridicat din UE timp de trei ani.

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflaţie. Astăzi, România este pe locul şase în UE cu o rată a inflaţiei de 2,7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creştere economică, cea mai rapidă revenire economică şi am scos România din topul ruşinii. Asta înseamnă guvernare pe principii liberale”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Potrivit prim-ministrului, Guvernul pregăteşte măsurile pentru perioada post-pandemie şi pentru a asigura „cea mai bună perioadă din istorie” din punct de vedere economic pentru toţi românii.

„Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE trei ani la rând când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5,4%. Nici până azi psd-iştii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de ‘performanţă’. Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, a adăugat Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: