Stiri

foodpanda va livra produse pe plajă, direct la șezlong

1 iul. 2021 < 1 min

foodpanda va livra produse pe plajă, direct la șezlong

Reading Time: < 1 minut

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță că începând de astăzi va livra produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari, direct la șezlongul turiștilor. Produsele din oferta proprie foodpanda disponibile pentru livrarea pe plajă se axează pe nevoile imediate ale clienților, cumpărături rapide ce pot fi livrate în aproximativ 15 minute.

Astfel, turiștii aflați pe plajă pot accesa secțiunea Shops / Magazine din cadrul platformei, având disponibile pentru comandă peste 1.000 de produse de uz cotidian cu livrare rapidă. Printre categoriile de produse cuprinse în oferta proprie foodpanda se numără: fructe, înghețată și deserturi congelate, dulciuri și gustări, apă și sucuri, băuturi alcoolice, dar și kit-uri de călătorie sau creme de protecție solară.

„În plin sezon estival, lansăm posibilitatea de livrare a produselor comandate direct pe plajă, chiar la șezlongul turiștilor. Prin această inițiativă, ne dorim să fim alături de clienții noștri chiar și atunci când aceștia se află în vacanță, având la îndemână aplicația lor preferată pentru comenzi rapide de mâncare sau alte produse de necesitate imediată de care au nevoie atunci când sunt la plajă. Astfel, cu ajutorul foodpanda vor avea avantajul să se bucure neîntrerupt de vacanța lor, scutind deplasări în plus sau timpul petrecut la cozile magazinelor”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.    

Potrivit reprezentanților foodpanda, clienții platformei pot face comenzi cu livrare pe plajă în intervalul orar cuprins între orele 08:00 – 19:00. Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în aproximativ 15 minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. Valoarea minimă a unei comenzi este de 30 de lei, iar taxa de livrare pentru fiecare comandă este de 5 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: