Stiri Tech

Knockout City, un nou joc de echipă inspirat de dodgeball

22 feb. 2021 < 1 min

Knockout City, un nou joc de echipă inspirat de dodgeball

Reading Time: < 1 minut

Electronic Arts și Velan Studios au prezentat oficial Knockout City, un joc multiplayer inspirat de dodgeball, unde jucătorii trebuie să stăpânească arta aruncării, a prinderii, a pasei și a feritului.

Knockout City, cel mai nou joc lansat sub marca EA Originals, va fi disponibil din 21 mai 2021 pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (prin Origin și Steam), cât și pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, cu îmbunătățiri grafice și de performanță. Jocul va suporta, de asemenea, cross-play și evoluție simultană pe toate platformele.

Gameplay

În Knockout City, jucătorii încep fiecare meci pe picior de egalitate și trebuie să se bazeze pe îndemânare pentru a domina competiția. O echipă unită face, de asemenea, diferența dintre aplicarea pedepsei și încasarea ei. Jocul este ușor de început și de jucat, dar practica este esențială în stăpânirea poziționării și sincronizării pentru dominarea dodgeBRAWL.

Personalizare

Când jocul va fi lansat, pe 21 mai, jucătorii vor avea, de asemenea, acces la o probă gratuită pe PC prin Origin și Steam, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, timp în care va putea fi jucat jocul complet. La lansare, Knockout City va livra un pachet multiplayer complet cu cinci hărți multiplayer, un mediu interactiv în care jucătorii și echipa lor pot exersa, șase tipuri de mingi, personalizarea completă a personajelor, cross-play, progresie încrucișată, Street Play cu cinci playlist-uri de pornire, League Play, Private Match, și Street Rank Progression complet,

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: