Marketing Stiri

Formula4 organizează modulul de Strategie la final de iulie

12 iul. 2018 2 min

Formula4 organizează modulul de Strategie la final de iulie

Reading Time: 2 minute

Pentru a optimiza rezultatele obținute din campaniile de promovare a evenimentelor Biz și a materialelor publicate pe platforma noastră, am participat la modulul de Strategie organizat de Formula4 în primăvara acestui an, modul format din 3 training-uri aplicate de Strategie de Social Media, Strategie de Facebook Ads și Strategie de Google AdWords.

Formula de Strategie de Social Media este un training avansat care oferă informații complete referitoare la tacticile și instrumentele de implementare a strategiei de conținut și a direcțiilor de  promovare pe rețelele sociale conform obiectivelor companiei și a caracteristicilor audiențelor vizate.

Formula de Strategie de Facebook Ads este cursul avansat care creează setul de competențe necesare dezvoltării strategiei de promovare a brand-ului gestionat prin campanii de Facebook Ads în conformitate cu obiectivele de creștere, eficientizând totodată alocarea bugetului disponibil.

Formula de Strategie de Google AdWords este un training avansat care oferă informații complete referitoare la tipurile de campanii de promovare prin Google AdWords, la tips&tricks cu privire la setarea corectă a acestora și la instrumentele disponibile pentru eficientizarea bugetelor investite.

Participarea la cele trei training-uri mi-a oferit claritate și structură cu privire la activitățile de marketing online și m-a ajutat să definesc corect strategia de online implementată pentru promovarea evenimentelor și a articolelor noastre.

Cele 3 cursuri sunt structurate într-un mix perfect de teorie și exemple practice, formând un nou model de învățare cu scopul de a crea specialiști în strategie de online, prin definirea competentelor necesare pentru stabilirea liniilor strategice pe cele 3 tipuri de canale – Social Media, Facebook Ads și Google AdWords.

Prin implementarea informațiilor asimilate în cele trei cursuri, am eficientizat tacticile utilizate până în prezent. Iar tu, cititorule Biz, cel care vrei să înveți mai mult despre social media, poți folosi un discount de 25% din taxa de participare. Persoană de contact este Alexandra Andrei alexandra@formula4.ro

Mai multe informații despre modulul de Strategie regăsești aici: www.formula4.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: