Lifestyle Stiri

Francis On My Mind este prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday

mai 27, 2021 < 1 min

Francis On My Mind este prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday

Reading Time: < 1 minut

Samsung continuă programul prin care susține artiștii proaspăt lansați din toată lumea, Music Galaxy Thursday, și pe plan local. Prima artistă româncă implicată în acest proiect este cântăreața și compozitoarea Francis On My Mind. Muzica ei își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor ’80, alături de vibrații electro. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România.

Prezența artistei Francis On My Mind în cadrul Samsung Music Galaxy Thursday a fost marcată de interpretarea live a melodiei Circle of Love. Performance-ul a fost filmat la începutul lunii mai, lângă București. Filmarea live a piesei a fost dezvăluită în exclusivitate pe pagina de YouTube a artistei.

Single-ul Circle of Love a fost lansat pe 21 iunie, în 31 de teritorii din întreaga lume, reușind să intre în cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece teritorii: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elveția și, desigur, România.

Creat în colaborare cu Universal Music Group (UMG), Samsung Music Galaxy Thursday aduce muzică nouă, dar oferă și experiențe personalizate, oferind fanilor conținut exclusiv, cum ar fi interviuri cu artiști, performance-uri speciale, imagini din culise, povești cu implicare socială, videoclipuri, versuri și playlist-uri. Astfel, le oferă iubitorilor de muzică o perspectivă mai puțin întâlnită asupra melodiilor preferate și le permite să se apropie de artiștii lor preferați, explorând și descoperind noi talente în același timp.

Conținutul pentru Samsung Music Galaxy Thursday este lansat gratuit pe conturile Samsung, dar și pe canalele rețelelor de socializare ale fiecărui artist, inclusiv Facebook, Instagram și TikTok și urmărind #SamsungMGT.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: