Management Stiri

Frederico Monteiro va coordona de la București operațiunile BAT din Europa Centrală și de Sud

16 iul. 2021 2 min

Frederico Monteiro va coordona de la București operațiunile BAT din Europa Centrală și de Sud

Reading Time: 2 minute

BAT l-a numit pe Frederico Monteiro la conducerea Ariei Europa Centrală și de Sud (CES). Acesta va coordona de la București operațiunile pentru șapte piețe: România, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Slovacia și Ungaria.

BAT este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat al României, cu o contribuție în anul 2020 de peste 9,6 miliarde de lei, sub formă de taxe și accize.

„Sunt nerăbdător să continuu angajamentul BAT de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow™) oferind consumatorilor adulți o gamă largă de produse satisfăcătoare și cu risc redus, cum este glo.”

Frederico Monteiro, noul director pentru Europa Centrală și de Sud al BAT

Frederico Monteiro, în prezent director regional de marketing pentru Europa și Africa de Nord (ENA), s-a alăturat BAT în Brazilia în urmă cu aproape 13 ani. În 2009 s-a mutat în Japonia, ocupând poziția de director de marketing și, ulterior, de Director General. Fred s-a mutat apoi la Londra, unde a preluat rolul de coordonator al echipei pentru produse și inovații și apoi pe cel de director de marketing pentru produsele cu risc redus.

În februarie 2019, Fred a devenit Marketing Manager pentru regiunea Europa și Africa de Nord, având o contribuție esențială la dezvoltarea puternică a noii categorii de produse pe toate piețele din regiunea Europa și Africa de Nord.

După ce a condus CES în ultimii trei ani și jumătate, Ram Addanki a decis să se retragă din activitate. Addanki a lucrat peste 27 de ani în cadrul BAT, în diferite țări.

„Ultimii ani au reprezentat o călătorie fantastică, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Sunt recunoscător că am putut contribui la transformarea companiei de-a lungul timpului, gândindu-mă mereu la consumatorii noștri și la modul în care putem răspunde mai bine nevoilor lor, reducând în același timp impactul businessului nostru asupra sănătății.”

Ram Addanki, actualul director pentru Europa Centrală și de Sud al BAT

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: