CSR Stiri

Fundația Deloitte donează 100.000 de euro către Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică

21 mart. 2020 < 1 min

Fundația Deloitte donează 100.000 de euro către Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică

Reading Time: < 1 minut

Fundația Deloitte anunță donația a 100.000 de euro către Societatea de boli infecțioase și HIV-SIDA, pentru a sprijini Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică în gestionarea crizei generate de pandemia de COVID-19.

Deloitte România spune că, de la declanșarea crizei, contribuie prin experții conectați la rețeaua globală Deloitte la mai multe inițiative ale mediului de afaceri de a formula recomandări de politici publice și bune practici de management pentru atenuarea impactului economic al pandemiei. De asemenea, compania comunică activ perspective globale și locale privind provocările, implicațiile și ideile de gestionare a situație actuale.

„După consultarea tuturor colegilor, am decis ca, prin intermediul Fundației Deloitte, să ne implicăm și cu sprijin financiar față de cei care se află chiar în prima linie a luptei împotriva COVID-19, respectiv Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Deloitte are peste 1.700 de angajați în România, oferind, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: